Kendte

Stephanies nye kæreste

31. januar 2015 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Thomas Marott/TV2
Stephanie har fået en kæreste. Nu skal han præsenteres for far. Læs her, hvordan Stephanies far, Christian van-der Watt, tager imod hendes ny ven.
Stephanie med sin søskende Isabella og Tristan hjemme hos far, Christian.
Stephanie med sin søskende Isabella og Tristan hjemme hos far, Christian.

Årgang 0 på tirsdag er igen fyldt med rørende, sjove og lærerige episoder. Børnene er ved at nærme sig de 15 år, og det giver nye udfordringer. For eksempel har Stephanie fået en kæreste, og i årets sidste afsnit ser vi, hvordan hendes far reagerer, da han skal hilse på sin datters kæreste for første gang.

LÆS OGSÅ: Mor og far savner Emma

-Jeg bliver helt anspændt, ar jeg skal tale om det, siger Stephanies far, Christian van-der Watt, i TV2's Årgang 0.

Kan gøre mange ting forkert

-Jeg mødes med ham for første gang i eftermiddag, siger Christian på tv.

-Han kan gøre utroligt mange ting forkert. Listen er nærmest uendelig. Men listen over, hvad han kan gøre rigtigt, er meget, meget lille, siger han.

LÆS OGSÅ: Stephanies rørende farvel til oldemor

Og hvilke krav er det så, Christian har til sin datters kæreste?

-Først og fremmest at han er høflig, og at han kommer ind i hjemmet på en respektfuld måde. Det kommer han rigtig langt med.

Positivt overrasket

-Det er klart. Kommer han buldrende som en eller anden lille forkælet møgunge, så bliver det en lang aften, siger Christian.

Stephanie selv er også spændt på, hvordan mødet med far skal gå for hende og hendes nye kæreste. Men det går faktisk rigtig godt.

LÆS OGSÅ: Inger er et ægte mirakel

Efter at Christian har hilst på Stephanies kæreste, får han lige tid til at sige til sin datter:

-Han virker rigtig sød. Det var rigtig godt, at han kom hen og gav mig hånden. Det var det eneste, jeg ville have. Jeg er positivt overrasket, siger Christian van-der Watt i årets fjerde og sidste afsnit af denne sæsons Årgang 0, som du kan se på TV2 på tirsdag klokken 20.00.


Sponsoreret indhold