Kendte

Torben fra Clifforth og Hein: Jeg elsker min smukke kæreste

19. marts 2016 Foto: Birger Storm - Af Kristian Bo Eriksen
Budskabet har hele tiden været det vigtigste for Frank og Torben fra Clifforth og Hein fra X Factor. Men især Frank var ærgerlig og dybt skuffet, da de røg ud. For Torben var der en trøst midt i nederlaget. Nu skal han hjem til sin kæreste og sine børn.

-Jeg har en dejlig smuk kæreste, jeg elsker, forklarede Torben Hein, 47, da han sammen med sin X Factor-partner, Frank Clifforth, 43, chattede med seerne på DR’s hjemmeside i ugens løb.

Og det var da også tanken om at få mere tid sammen med Marianne og sine børn, der trøstede Torben midt i nederlaget fredag aften, da parret blev sendt hjem af Thomas Blachman efter de havde været i farezonen mod Alex.

LÆS OGSÅ: Sarah ude af X Factor: Jeg har fået prinsessebehandling

-Det har været helt fantastisk, men nu glæder jeg mig til at komme hjem, sagde Torben lige efter lysene var slukket i studiet.

Kærligheden er størst

Mens Torben trods alt kunne smile, var det en noget mere ærgerlig og sammenbidt Frank, der havde svært ved at finde smilet frem.

-Jeg har det ikke fedt. Jeg ville bare så gerne have været i finalen, sagde han.

Men selvom turen i X Factor er slut, er det hele slet ikke slut for duoen. Nu skal de ud og møde danskerne, der hvor de er. Ud at spille for os alle sammen.

-Vi er mega glade for, at I vil med på denne rejse. Uden jer var vi ikke her. I er i den grad med til og vise, at kærligheden er det største. I må meget gerne sprede jeres kærlighed alle steder, som i har vist os. Sammen er vi stærkest. TAK FOR JER. Krammer jer med kærlighed.

LÆS OGSÅ: Seerne raser: Vi vil have Marie tilbage

Sådan skrev de to på chatten på dr.dk, og det er typisk for dem at se det hele på den måde. For selvfølgelig har Torben og Frank været med i en sang- og musikkonkurrence, men for parret har det også været vigtigt at komme ud med budskabet om, at drugs ikke er vejen frem. Men det er kærligheden.

Torben og Frank har kendt hinanden, siden de var helt unge, og de røg begge ind i et årelangt misbrug, som bragte dem begge helt på knæ. Men ingen af dem blev fuldstændig knækket.

De er altid positive

Uafhængigt af hinanden kæmpede de sig ud af problemerne og kan i dag vise hele verden, at det er muligt at finde glæden og det meningsfulde liv.

-Vores fortid er det, vi kommer fra, og den har været med til at forme vores fremtid.. vi står begge inde for vores fortid, som jo er en del af vores historie. I forhold til det, vi begge to laver i vores job, og vores foredrag er fortiden lige så vigtig for, at de mennesker vi møder i problemer, kan spejle sig i os. Vi har fået mange beskeder fra folk som syntes vi hjælper dem bare ved vi tør fortælle om vores fortid, forklarer de på chatten.

Når Clifforth og Hein ikke synger og spiller arbejder de begge for at gøre livet bedre for danskere i problemer.

Amanda Sisse: Jeg vil af med mor-maven

Torben arbejder i en døgninstitution for misbrugere, mens Frank er ansat på et bosted for psykisk syge med dobbelte diagnoser og misbrug.

Og så fortæller de gerne alle om deres vej ud af misbrug. Både når de holder foredrag, og når de er ude at spille og synge. Altid positive, altid med en udstråling af kærlighed. Og kærlighed kan vi aldrig få nok af.

Sponsoreret indhold