Kendte

Udlandet hylder X Factor Sarah

25. februar 2011 af Martin Hjort/Star Press
For 15-årige Sarah har X Factor for alvor udviklet sig helt vildt bare de sidste par dage.
Foto: Michael  Bang/Star Press
Foto: Michael Bang/Star Press

For 15-årige Sarah har X Factor for alvor udviklet sig helt vildt bare de sidste par dage. På ingen tid er Herlev-pigen gået fra kun at komme videre fra sin audition på et hængende hår til i dag at være showets ubetinget største stjerne. I hvert fald målt på spalteplads.

For det er ikke kun herhjemme, vi taler om Sarah. Udlandet har også fået øjnene op for den charmerende pige. På grund af hendes sang, men i ligeså høj grad på grund af hendes mod til at stille sig op på nationalt tv og åbent erklære, at hun er lesbisk.

Den udenlandske interesse startede, da det lesbiske site afterellen.com efter sidste uges overbevisende udgave af Beatles-klassikeren "Come Together" omtalte hende i rosende vendinger.
"Danmarks X-Factor har en 15-årig lesbisk deltager med, der hedder Sarah, og hun rocker for vildt," skrev de og med en henvisning til et klip på YouTube, hvor man kan se sangen.
Også den amerikanske blogger Perez Hilton er gået helt i ekstase efter at have set hendes udgave af Beatles-nummeret.

"Ch-ch-chek lige denne video for at se den fantastisk optræden af 15-årige Sarah i den danske udgave af X Factor. Er hun ikke brillant. Hun naglede fuldstændig den Beatles-sang. Fantastisk arbejde og held og lykke. Vi hepper på dig. Vi er så glade for, at du er glad for at være den du er og for dit talent,"

Og Parez Hilton er ikke hvem som helst. Hans hjemmeside - en gossipblog - blev i 2009 kåret til at være blandt verdens femhundrede mest læste hjemmesider. Alt den megen virak, gør Sarah noget mundlam.

- Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg rigtig skal sige til det. Det er helt vildt. Jeg er bare super glad for, at der er så mange, der følger mig. Det synes jeg er rigtig stort.
Hun kan sagtens mærke, at opmærksomheden er voldsom lige nu. På hendes fanside på Facebook, har i løbet af få dage fået over 5.000 venner. Og de er ikke alle sammen fra Danmark.

- Der er alle mulige, der skriver til mig fra forskellige lande på min facebook-side. Der er nogle fra for eksempel USA og Pakistan, der har skrevet til mig, at de synes, at jeg gør det godt. Det er ret vild. Jeg er bare stolt og glad, lyder det glad fra Sarah.

Det kan du høre deltagerne synge i aften:

Grupperne
JR: "Natteravn" (Rasmus Seebach)
Rikke & Trine: "Kun for mig" (Medina)

25+
Patricia: "Uden hinanden" (Julie Maria)
Annelouise: "Splittet til atomer" (Kashmir)

15-24
Sarah: "Engel" (Rasmus Seebach)
Rasmus: "Superliga" (Nephew)
Babou: "De første kærester på månen" (TV2)

Læs også: Dennis knudsen vælter sig i babytilbud

Læs også: X Factor Sarah: Jeg føler mig presset

Sponsoreret indhold