Kendte

Vild med dans gør Spellerberg lykkelig

21. september 2012 af Martin Hjort
For Louise Spellerberg er Vild med dans ikke bare et afbræk fra harpiks, sportshaller og håndboldtræning. Det er også en måde at få sommerens store skuffelse endnu mere på afstand.
Foto: Hanne Juul
Foto: Hanne Juul

Spellerberg opnåede i sommers sit livs helt store målsætning: At komme med til et OL. Troede hun. For da hun, sammen med holdkammeraterne, var ankommet til legene i London, fik hun, dagen før den første kamp, hvad der føltes som et knytnæveslag lige i hovedet af landstræner Jan Pytlick:

FC Midtjylland-spilleren blev sendt hjem fra legene, fordi Pytlick mente, at hun var for skadet.

Hun var rasende, og beslutningen fik hende til at bekendtgøre, at hun var færdig med landsholdshåndbold så længe landstræneren hedder Jan Pytlick.

Læs også om håndboldespiller og Vild med dans-deltager, Lars Rasmussens store nedtur her...

Dans er lykken
Men bekendtskabet med dansepartneren Mads Vad og resten af Vild med dans-familien har gjort, at den smukke håndboldspiller igen har fået noget at grine af.

- Jeg tror ikke, at der er nogen - inklusiv min mand - der havde forud set, at jeg skulle blive så påvirket af det her. På den gode måde, siger hun.

- Det er så nemt at sige, at jeg er glad. Men jeg er virkelig, virkelig lykkelig lige nu. Det gør mig bare så pis hamrende glad at være med her. Så lige nu er oplevelsen fra OL meget langt væk, siger hun med et overbevisende smil.

Detag i konkurrencen om billetter til Vild med dans...

Sponsoreret indhold