Livsstil

Køb din fladskærm om vinteren - og spar penge

18. januar 2017 af Foto: All Over Press
Når det drejer sig om fladskærme, kan det godt betale sig at købe netop nu i disse vintermåneder. Det viser en undersøgelse, som Forbrugerrådet Tænk står bag.

Er du på jagt efter et fladskærms-tv, kan det godt betale sig at købe i disse vintermåneder.

De nye modeller bliver præsenteret i løbet af foråret, men ofte kan de fås på tilbud få uger senere.

Men også i forhold til lidt ældre modeller er der penge at spare. For om foråret, når de nyeste modeller kommer på markedet, falder de ældre produkter voldsomt i pris op til præsentationen. 

Her finder du et stort udvalg af fladskærme på nettet >>

Så meget falder prisen

Forbrugerrådet har således kigget på en konkret 2016-model – Samsung UE55KS7005 – som opnår at få topkarakter i en af deres test.

Den kostede eksempelvis 14.999 kroner i uge 21. Ugen efter var det nye tv på tilbud til 9.999 kroner. Hvis man havde tålmodighed nok til at vente, kunne man altså spare 5.000 kroner!

Efter sommeren kunne skærmen købes for 8.499 kroner, og det vil nok blive endnu billigere på et senere tidspunkt, lyder vurderingen.

I det nye Ude og Hjemme, som er på gaden onsdag den 18. januar 2017, bringer vi resultaterne af tre test fra Forbrugerrådet: fladskærme, smartphones og digitalkameraer. Du får også gode råd til køb af netop disse ting.

Sponsoreret indhold