Kultur

Årgang 0: Rachel er nervøs - Håber det hele går godt

5. marts 2016 Foto: Alex Tran - Af Kristian Bo Eriksen
Rachel fra Årgang 0 er klar til en helt ny udfordring. Hun er selvfølgelig nervøs, men satser på, at det hele går godt. Hun skal være tv-vært.

-Selvfølgelig er jeg nervøs for, om det nu går godt. Det hele kører live, og man kan ikke tage det om som i 'Årgang 0'. Men jeg er egentlig mest spændt - og forhåbentlig bliver det en fantastisk oplevelse, siger Rachel Ellebye til tv2.dk.

Rachel er mest kendt fra Årgang 0, men hun er nu bare få dage fra at debutere som tv-vært.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Silas Holst i sorg: Vi har mistet vores baby

Hun er blevet hyret af Tivoli og realityportalen.dk til at interviewe de mange kendte gæster, Tivoli har inviteret til gallapremieren på musicalen ”Hairspray” på torsdag i Tivolis Koncertsal.

Det er superfantastisk

Det er noget af et skifte for den 16-årige pige, der måske nok er vant til at være foran kammeraet, men som nu skifter til selv stille spørgsmålene. Oven i købet til en stribe kendte.

-Det er superfantastisk. Jeg er stor musical-entusiast, så da jeg fik tilbuddet, kunne jeg ikke sige nej, siger hun til tv2.dk og fortsætter:

-Jeg tænker, at det bliver en meget anderledes oplevelse, fordi jeg er vant til at blive interviewet, og nu skal jeg selv interviewe folk, siger hun.

Rachel skal sammen med komikeren Tjelle Vejrup står på den røde løber og siger velkommen til gæsterne og til seerne. Alt sammen på direkte tv, som bliver vist på realityportalen.dk og så på Tivolis helt ny kanal på YouTube, Tivoli Tv.

LÆS OGSÅ: Rachel fra Årgang 0: Det bedste der er sket mig nogensinde

-Rigtig mange synes, festen på en rød løber er sjov og underholdende at følge med i - hvad enten det er en kæk kommentar, en fjollet hat eller en veldrejet kjole på en skuespiller. Vi gør det her som et forsøg på at se, om der er potentiale for at lave mere af den slags live tv i Danmark, siger pressechef i Tivoli, Torben Plank, i en pressemeddelelse.

Det hele kan ses live den 10. marts fra klokken 18:30.

Rejser til Sydamerika

Men uanset den nye, spændende tjans som tv-vært er det stadig planen, at Rachel til sommer rejser et år til Argentina som udvekslingsstudent.

LÆS OGSÅ: Stephanie fra Årgang 0 afslører: Mit skønne minde

-Det jeg glæder mig mest til, er at opleve et land, der er meget anderledes end Danmark - lære kulturen og sproget og at få en fantastisk oplevelse og smage maden - jeg elsker at smage mad fra nye eksotiske lande, har Rachel tidligere forklaret i en chat på tv2.dk.

Sponsoreret indhold