Kultur

Årgang 0: Rachels fars smukke kærlighedserklæring

17. januar 2016 Foto: Per Arnesen/TV2 - Af Kristian Bo Eriksen
I Årgang 0 på tirsdag har Rachel og hendes bror, David, forberedt en sød gave til forældrene. For de har 20 års bryllupsdag. Det giver også Lars Ellebye lejlighed til at erklære Theresia sin store kærlighed.

-Når jeg vågner om morgenen og ser, den smukke kvinde ligger i sengen ved siden af mig, så tænker jeg bare, kæft hvor er jeg verdens heldigste mand og verdens rigeste mand, siger Rachels far, Lars Ellebye, i det afsnit af Årgang 0, som TV2 sender tirsdag aften klokken 20.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Rachel chokerer sin far

-Vi har haft fantastiske 20 år – også tiden før den tid – men det er jo dejligt, at man har mødt en, som man gerne vil dele resten af sine dage med, lyder de smukke ord fra Lars i anledning af. At hans og Theresia i tirsdagens afsnit kan fejre 20 års bryllupsdag.

Vi har nogle gode børn

Det betyder også, at Rachel og hendes bror David, sammen med den udvekslingsstuderende, de har boende, Icaro, giver deres mor og far en sød gave på bryllupsdagen. De træ vækker Lars og Theresia med the og kaffe på sengen og har så ellers tilberedt den helt store engelske morgenmad bagefter til forældrene.

LÆS OGSÅ: Stephanies mor flytter tæt på sin datter

-Det er nogle gode børn, vi har. Det var da sødt af jer, siger Theresia Treschow-Kühl i udsendelsen.

Bryllupsdagen bliver fejret med gaver. Theresia får et sæt perleøreringe, mens Lars får porcelæn. For 20 års bryllupsdag hedder også porcelænsbryllup.

Røg ned med flaget

Gaven får også de to til at snakke lidt om at smide med porcelæn, men de bliver hurtigt enige om, at ikke alene har de aldrig smidt med porcelæn, de har sådan set aldrig skændtes.

-Nu røg jeg ned med flaget her for 4 år siden. Godt og grundigt, siger Lars Ellebye til TV2.

-Og der var Theresia og børnene der 100 procent for mig.

LÆS OGSÅ: Camilla jubler: Så langt er jeg nået

-Jeg fik lov til at det tog den tid, det tog, og at der skulle de midler til, der skulle. Hvis Theresia skulle komme i samme situation, det håber jeg selvfølgelig ikke, hun gør, så vil jeg selvfølgelig også være der, siger han, og det får Theresia til at kommentere:

-I medgang og modgang, det betyder jo også, at man er der, når den ene part bliver syg.

Du kan se meget mere om bryllupsdagen i Aabenraa på tirsdag på TV2, ligesom vi blandt andet ser Stephanie, der ikke glæder sig til igen at skulle flytte, samt Christian der tager på cykeltur med sine brødre.

Sponsoreret indhold