Kultur

Ærlige Amanda Sisse: Jeg ville allerhelst have William for mig selv

5. december 2015 Foto: Janus Nielsen/Kanal 4 - Af Kristian Bo Eriksen
Amanda Sisse fra De unge mødre er ikke bange for at fortælle, at hun helst ville have sin søn, William, helt for sig selv. Men hun er alligevel glad for, at Williams samvær med sin far endelig er kommet i faste rammer. For det gør William glad, skriver hun på sin blog.

- Selvom jeg bare aller helst – altid – hele tiden – resten af livet, helst ville ha William helt for mig selv, så er det dejligt at dele ham, og se hvor fedt han har haft det, når han har hygget en hel dag med sin far, skriver Amanda Sisse fra De unge Mødre på sin blog.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse i modvind. Forkæler sin søn

Først for nyligt er Williams samvær med sin far, Jesper, kommet i faste rammer. Indtil da havde det kørt sådan lidt mere løst, så det passede ind i både Amanda Sisses og Jespers kalender.

William er vigtigst

-Det har vi faktisk været godt tilfredse med, indtil at jeg kunne mærke, at William havde brug for noget mere fast og struktureret, hvilke børn har ikke det, skriver hun.

-William er jo nu så gammel, at han sagtens kender ugens dage. Selvom Jesper og jeg var tilfredse med løsningen, er det jo vigtigst at William er den der er mest tilfreds.

LÆS OGSÅ:Camilla Framnes har tabt 23 kilo. Jeg er så hammer stolt

Så Amanda Sisse og Jesper tog en god snak om Williams ønsker og de blev da også hurtigt enige om, hvordan samværet skulle være fremover.

-Jesper var enig i, at det var vigtigt, at William fik et fast samvær og derfor har vi nu valgt at starte op med, at Jesper ser ham hver søndag og har far&søn hygge, forklarer hun på sin blog og fortæller, at Jesper også tager del i Williams dans, og stort set er med, hver gang William går til træning.

Vi har begge vore grænser

-Det er så dejligt, når William kommer hjem fra sin far, og han fortæller om, hvor hyggeligt de har haft det sammen, det glæder mit hjerte.

LÆS OGSÅ: Årgang 0 til dansefest: Derfor er de venner

-Det betyder rigtig meget for mig, at William og Jesper får det rigtig godt sammen, derfor gider jeg heller ikke bruge mere krudt på ligegyldige diskussioner, selvfølgelig har vi begge grænser, som ikke skal overskrides, men vi har vist fundet en rimelig god balance, vi er jo også begge to blevet en del år ældre, og snakker måske mere med hinanden end til hinanden, skriver Amanda Sisse.

Hun røber også, at hun og tv-selskabet er i gang med optagelserne til en ny sæson af De unge mødre.

Sponsoreret indhold