Kultur

Amanda Sisse har tanket ny selvtillid: Jeg er lykkelig og stolt

26. marts 2016 Foto: Janus Nielsen/Kanal4 . Af Kristian Bo Eriksen
-Jeg fik selv en hel vildt lyst til en fransk hotdog – normalt er det slet ikke mig, skriver Amanda Sisse fra De unge mødre på sin blog efter hun blev færdig med sin omgang af helseprogrammet C9.

Amanda Sisse fra De unge mødre har netop tanket en god portion selvtillid ved at kæmpe sig igennem kost- og motionsprogrammet C9. I 9 dage har hun holdt sig fra sukker og fast food, og har trænet hver dag.

- Jeg er overdrevet lykkelig for at være færdig – det må jeg indrømme. Men til gengæld er jeg endnu mere stolt over at ha klaret den, skriver hun på sin blog.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Jeg vil ag med mor-maven

- Jeg føler virkelig, jeg har verdens stærkeste viljestyrke, og jeg overrasker mig selv gang på gang, fordi min hjerne bare aldrig gir op, når den har sat sig et mål.

Vildt lyst til hotdog

Det var især et par dage inde i programmet, at Amanda Sisse syntes, det var svært at holde planen.

- Jeg fik selv en hel vildt lyst til en fransk hotdog – normalt er det slet ikke mig, men på 3. dagen ville jeg simpelthen skære min højre arm af for bare en lille bid, men så googlede jeg hvordan det blev produceret og hvor mange kalorier det indeholdte, så gik lysten lige så stille og roligt væk igen, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Puk frygtede for sin søns liv: Liam indlagt

- Mange tror, man skal sulte sig selv på C9, og der vil jeg sige både ja og nej, man sulter ikke sig selv på den måde, for man vænner jo bare kroppen til ikke at overspise, og hvis den har været vant til det i mange år, ja, så kan man nok godt føle sig sulten i forløbet – ingen tvivl. Man kan også få nogle syge lyster til mad, specielt når man er ude, eller skal ned og handle – det er slemt i starten.

En runde mere

Men Amanda Sisse har da også fået resultater ud af forløbet. Hun fortæller selv på bloggen, at hun har tabt 1,7 kilo, og har reduceret sine mål med mange centimeter.

LÆS OGSÅ: Silas Holst slås for gadehundene: Tak til alle der har hjulpet

- Sidste dagen har været rigtig nem at komme igennem, fordi det på det her tidspunkt, bare handler om vane, skriver hun, og fortæller også, at hun sagtens kunne finde på at tage en omgang mere, inden det for alvor bliver sommer.

Sponsoreret indhold