Kultur

Amanda Sisse i modvind: Forkæler sin søn

1. december 2015 af Joan Andersen. Foto: Gregers Overvad og privat
- Ja, jeg bruger penge på min søn. Rigtig, rigtig mange penge. Amanda Sisse fra De unge mødre er kommet i modvind på de sociale medier. Nogle fans mener, at hun overforkæler sin dreng. Men den unge mor elsker at forkæle sin søn. Det har hun altid gjort, og hun har ikke tænkt sig at stoppe.

William er forkælet. Meget forkælet. Amanda Sisse fra De unge mødre har købt en helt stribe julekalendere til sin søn.

Læs også: Annette Heick samlede ind til syge børn

Syv julekalendere

Den lille dreng har en traditionel pakkekalender, en adventskalender, en Smarties-kalender og en almindelig chokoladejulekalender - foruden en Brio-kalender, en Haribo-kalender og en Lego-kalender. Så den lille fyr har travlt med at komme ud af sengen om morgen og åbne alle sine overraskelser.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Hvorfor så mange kalendere? spørger en af hendes fans.

- Fordi han er heldig og har fået så mange, svarer Amanda Sisse helt uskyldigt.

- Mener du da, at mine børn eller andres, som får én kalender hver, ikke er heldige? Så trist, én eller måske to kalendere burde give nok glæde før jul.

Og så begyndte diskussionen. Amanda Sisse bliver beskyldt for at sende forkerte signaler til sit barn. For at lægge en dæmper på gemytterne har Amanda Sisse skrevet en indlæg på sin blog, hvor hun forsvarer sig.

Læs også: Så flot så hun ud: Krokodille-jægerens datter vinder Vild med dans i USA

Undskylder ikke

Hun ved godt, at William er forkælet.

- Og hvis vi lige skal gøre ”ondt værre”, så lavede William risengrød til nissen i går, så der lå en lille ekstra gave til ham fra nissen i form af filmen ‘Grusomme mig 2’, som William også havde ønsket sig, fortæller hun.

Amanda Sisse har ikke tænkt sig at undskylde for at forkæle sin søn.

- Hvor er det bare fantastisk, at man kan finde så mange grunde til at forkæle sine børn. Uanset hvad andre mener, så elsker jeg det, skriver hun.

- Og skulle det ske, at William ender med at blive en lille selvoptaget, selvcentreret lille fis, så bliver det heldigvis kun mit problem, lyder det fra den unge mor.

Læs også: Ena dansede sig ind i vore hjerter: Et ægte menneske

Så meget forkælelse

Hun fortæller, at kritikken var værre, det år William fik en iPhone i adventsgave.

- Grunden til, han fik den telefon, var, fordi det var min gamle. Jeg havde lige fået ny og skulle derfor ikke bruge den. Han var vild med spillene og tog den, så snart jeg kiggede væk. Derfor blev han utrolig glad, da han fik den i gave, forklarer Amanda Sisse, som også afslører, at William bliver forkælet til alle højtider.

Ja, faktisk bliver han forkælet, hver gang hun ser sit snit til det.

- For en måneds tid siden smed jeg det sidste slik ud fra påsken. Påskeharen var simpelthen ”kommet til” at bruge 500-1000 kr. på slik og gaver, som var gemt i huset, fortæller hun.

- Jeg overrasker ham med gaver, selv når der ikke er en bestemt grund. En gang kom en ”pirat” forbi med skattekort og en kæmpe skat, det fik han hele eftermiddagen til at gå med. Hvis han har været på weekend hos enten farmor og farfar, mormor eller morfar, så kan der også være lidt overraskelser, når han kommer hjem. Jeg stopper sgu aldrig. Han er bare min lille skat, slår hun fast.

Læs også: Natascha Linea spreder glæde på et asylcenter

Svært at stoppe

- Jeg kan ikke stoppe, når jeg først er i gang, indrømmer hun.

Og hun har det ikke fra fremmede.

- Som barn blev jeg selv helt vildt forkælet i højtiderne, der manglede aldrig noget. Selv da jeg blev voksen, kom min mor med pakke- og advent-kalender, skriver hun på bloggen.

Faktum er, at der er rigtig mange forældre, der forkæler sine børn ekstra her i julemåneden. Puk Rebecza fortæller, at den ene af hendes drenge, Liam, har 7 julekalendere foruden en pakkekalender, mens Malick kun har 2, for han gider simpelthen ikke have flere.

På samme måde medgiver flere af Amanda Sisses fans, at også deres børn har adskillige julekalendere. Så selv om den unge mor får kritik, får hun også massiv støtte fra sine fans og følgere på de sociale medier

Sponsoreret indhold