Kultur

Amanda Sisse: Jeg følte mig forfulgt

14. juli 2014 af Nina Sommer Foto: Morten Mejnecke
Amanda Sisse fra De Unge Mødre blev forleden skræmt fra vis og sans, da hun igennem en dating-app fik en meget ubehagelig besked.Populære artikler om De unge mødre

Ditlev forklarer, hvorfor han meldte Nanna Eliasen til kommunen.

Læs artiklen her >>

Natascha Linea får sin datter hjem igen

Læs historien her >>

- Nevermind. Jeg står udenfor dit vindue nu. Sådan lød den besked, som Amanda Sisse modtog en aften, hvor hun var alene hjemme.


Hun havde i et stykke tid været på brugt dating app'en Tinder, hvor man kan 'like' de fyre, som man synes ser søde ud. Det havde hun gjort, og så fik hun den skræmmende besked.


Amanda Sisse: Jeg har ikke datet i flere år

- Jeg havde jo ikke skrevet sammen med ham, så jeg blev sindssygt bange, da jeg læste, hvad han skrev. Jeg skyndte at blokere ham, men jeg anede jo ikke, om han rent faktisk stod udenfor mit vindue, forklarer Amanda Sisse.


Den unge mor skyndte sig at trække gardinerne for, lægge sig ned på gulvet krølle sammen i sin dyne. I næsten en time havde hun sin søster i røret, der beroligede hende.

Bliver på Tinder

- Jeg begyndte at tænke, at min bolig jo er blevet vist i serien (De unge mødre red.), så det kunne jo godt være, at vedkommende vidste, hvor jeg boede, selvom man ikke kunne se det på app'en. Jeg var virkelig bange, og det var jeg resten af aftenen, forklarer Amanda Sisse, der dog ikke er klar til at trække Tinder-stikket.
- Jeg regner ikke med, at alle er så sindssyge som ham der, så jeg vil ikke slette app'en, men jeg venter nok alligevel lidt med at date, forklarer hun.

Nadja fra De unge mødre som læge


Læs masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Sponsoreret indhold