Kultur

Amanda Sisse om kritikken: Derfor får William lov at bruge neglelak

18. oktober 2015 Foto: Janus Nielsen/Kanal4 - Af Kristian Bo Eriksen
-Han skal gøre det, han synes er sjovt, og så pyt med hvad andre siger – de gør sikkert nogle andre ting, som vi synes, er fjollede, sådan skriver Amanda Sisse fra De unge mødre på sin blog, hvor hun forklarer, hvorfor hendes søn, William får lov at gå til danse – og til at bruge neglelak.

-Man skal aldrig lave om på sig selv, fordi andre synes det. Det er budskabet i Amanda Sisses seneste indlæg på sin blog, Amandasisse.dk.

Hendes søn William går til dans, og han får også lov at tage neglelak på, hvis han har lyst til det. Det kan godt give kommentarer fra andre mennesker.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Natascha Lineas forvandling: Se mit nye smil

-Blandt andet går William jo til dans, og han er også en af de drenge i børnehaven, der får lov til at gå med neglelak, – når han selv har lyst. (Dog i grøn), skriver Amanda Sisse, og forklarer mere om hvorfor.

Blev kaldt en pige

-Jeg har altid haft den holdning, at han må lege med det han vil, om det så er Ninjago eller Barbie – nu leger han så meget med “drenge-legetøj” .. Men han har stadig sine feminine sider... Og det har jeg kunnet mærke på ham, at andre børn lægger mærke til. Blandt andet var han blevet kaldt “en pige” af nogle af de andre drenge nede i børnehaven, fordi de mente, at det kun var piger der gik til dans. William var ret ked af det, for han kan jo super godt li at danse, skriver Amanda Sisse.

LÆS OGSÅ: Stephanies mor Christina: Nej tak til flere børn

For hende gælder det bare om, at William skal gøre det, han synes er sjovt. Så pyt med, hvad andre siger.

Han var helt enig

-Der er også nogen, der har prikket til mig og spurgt, om jeg ikke var bange for, at han skulle blive drillet med at han går til dans.. Og igen kan jeg bare sige, man kan blive drillet med hvad som helst, om du er tyk eller tynd, høj eller lav, har briller, fregner, hårfarve, hudfarve eller what so ever, påpeger Amanda Sisse.

Natasja fra Voice Junior: Jeg hader mobning

-Man skal aldrig lave om på sig selv, fordi andre synes det. Man skal ikke bukke under for flertallet, fordi de mener, der er lavet drenge og pige farver/sport/legetøj mm..

-Og det var så godt at se, han var fuldstændig enig med mig ! Man skal gøre lige præcis det, der gør en aller mest glad, så kan andre ryste nok så meget på hovedet over det, slutter Amanda Sisse.

Sponsoreret indhold