Kultur

Amanda Sisse scorer 12-taller på stribe

24. oktober 2012 af Karin Heurlin, Foto: Gregers Overvad
For Amanda Sisse handler livet lige nu kun om to ting: Sønnen William og skolen. Det har givet resultater. Den unge alenemor har indtil videre scoret hele ti 12-taller på sin uddannelse.

Der er sket meget med 20-årige Amanda Sisse Glæsner, siden hun for halvandet år siden gik højgravid rundt og ventede på at blive ung mor. Helt konkret er der forsvundet 27 kilo på badevægten, til gengæld er der kommet hele ti 12-taller i karakterbogen.

I dag har Amanda Sisse et imponerende gennemsnit på 11,33 på kontorelevuddannelsen. Hun er et strålende bevis på, at man godt kan nå sine mål og jage sine ambitioner, selvom man bliver gravid som teenager og står alene med en baby uden den traditionelle kernefamilie omkring sig.

Amanda Sisse og hendes to år ældre søster blev gravide samtidig - et chok for deres mor. Læs historien her...

Livet handler kun om to ting

Det har ikke været let for den unge alenemor til sønnen William at score topkarakterer på stribe. Amanda Sisse har været benhård med at prioritere sit liv, så der kun har været plads til to ting.

- Lige nu handler mit liv faktisk kun om William og min skole, siger Amanda Sisse, som af samme grund også valgte at stoppe i De unge mødre sidste år.

Drømmen må vente

- Jeg har ændret mig meget. Før gjorde jeg bare, hvad jeg havde lyst til. I dag er der nærmest ikke noget egoist tilbage i mig, smiler den unge mor.

I det hele taget vil hun helst være omkring sønnen hele tiden - selvom hun har en god familie, som gerne vil hjælpe til. Det er også derfor, hun nu har besluttet at skyde sin helt store drøm lidt længere ud i fremtiden.

Efter en hård barndom med en alkoholiseret mor har Puk Rebezca endelig fundet lykken på Fanø - læs om hendes lykke her...

Vil hjælpe liebhavere

Oprindeligt drømte Amanda Sisse om at uddanne sig til ejendomsmægler hurtigst muligt. Men da jobbet ofte strækker sig sent ud på aftenen og i weekenderne, har hun besluttet sig for at vente, til William er lidt ældre.

- Min familie har tilbudt at træde til, men jeg har valgt ikke at tage imod deres tilbud. Det er jo mit valg at blive mor. Derfor er det også mig, der skal hente ham i vuggestuen hver dag, siger Amanda Sisse, som håber, at hun om 10 år er ejendomsmægler med speciale i liebhaver-ejendomme.

Lige nu skal hun finde en læreplads i det offentlige, fordi arbejdstiden passer bedst til livet med William. Med hendes imponerende karakterer burde det ikke være svært at finde.

Se de dejlige billeder af Amanda Sisse med sønnen William nedenfor...

Læs masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv. - SE alle historierne her....

Sponsoreret indhold