Kultur

Amanda Sisses nye mål: Jeg vil af med mor-maven

19. marts 2016 Foto: Janus Nielsen/Kanal 4 - Af Kristian Bo Eriksen
Nu skal det være. Amanda Sisse fra De unge mødre har kastet sig ud i et skrapt program, der gerne skulle få det hele til at sidde lidt bedre.

-Jeg er jo 157 og vejer 51 kg, så det er ikke, fordi jeg skal tabe det helt store, men jeg ved, min krop virkelig trænger til en udrensning, og så ville det jo samtidig være dejligt, hvis man kunne få lidt af “mor-maven” af, så det hele sidder lidt bedre, skriver Amanda Sisse på sin blog, hvor hun fortæller, at hun er gået i gang med C9-programmet fra Forever Living. Det samme program som Camilla Framnes har haft så stor succes med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-I dag er min dag 1. Og jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg virkelig har haft lyst til en cheeseburger i dag hahaha, skriver hun.

-Mit mål med C9, er at få en rigtig god udrensning i kroppen (mit store forbrug af energidrik, skal helt ud af kroppen nu!).

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes har tabt 23 kilo. Jeg er så hammer stolt

Men Amanda Sisse må også medgive, at det er svært for hende bare sådan lige at sige farvel til at forkæle sig selv og sit liv med små godbider og en kop kaffe. -Jeg er en cafekvinde, helt ind til knoglerne, forklarer hun.

jeg elsker cheeseburger

-jeg elsker take-away, jeg elsker at sidde på en cafe hele eftermiddagen og spise en lækker frokost, jeg elsker i det hele taget at spise ude, og er virkelig livsnyder på det område.

-Jeg har altid spist meget varieret, jeg spiser rigtig meget sundt og gerne økologisk, men jeg elsker virkelig også cheeseburgere, Dunkin Donuts, Summerbird chokolade, og ja, alt det lækre. Derfor har jeg været ekstra spændt på, hvordan det her ville gå, skriver hun på sin blog.

Men efter et par dage på C9, føles det hele noget bedre, især fordi Amanda Sisse efter en faste-periode, nu skal til at spise rigtige måltider.

-Allerede da jeg vågnede i morges, kunne jeg mærke en enorm forandring, og hele dagen i dag, har jeg glædet mig til mit første måltid. Så allerede meget tidligt i morges, smuttede William og jeg ned, og købte ind til en super lækker og sund aftensmad.

-Vi skulle til Showcase med Williams dans, og der var selvfølgelig vin og øl til forældrene, men jeg stod pænt med min vand og gulerødder og holde ud. Endnu værre var det, da Jesper (Williams far) sagde at ham og William lige ville ta en tur på McDonalds!!! Åh, det gjorde ondt i mit cheeseburger hjerte.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse fortæller alt

-Jeg føler mig virkelig stærk, at jeg kan “klare” det. Men jeg må sige at jeg tidligere har haft en mindre spiseforstyrrelse, da jeg var meget ung teenager, derfor kan jeg ret hurtigt omvende min mave, til ikke at spise specielt meget – og kun gode ting :) Det der har været det sværeste at undvære er kød og at drikke andet end vand. William var til gengæld helt vild for at hjælpe mig med at presse en masse appelsiner, og selvom vi har en presser, så er det jo bare så meget sjovere at gøre det med de bare hænder. Så det har vi hygget os meget med, skriver hun på sin blog.

Så meget har det hjulpet

-Nu har jeg så her til aften spist mit første “rigtige” måltid på C9, jeg valgte at lave lækker kylling, “marineret” i appelsinsaft, og drysset med marokkanske krydderier, sammen med en lækker blanding af frugt og grønt, (peberfrugt, gulerødder, agurk, blomkål, jordbær & vindruer). Den aller første bid var som et stykke af himlen.

På sin nyeste opdatering er Amanda Sisse kommet 2/3-dele gennem C9. Og hun synes, det har givet fantastiske resultater.

-Det er virkelig gået stærkt må man sige, på listen nedenfor, står der de mål jeg har tabt mig de forskellige steder:

Bryst – 7 cm.

Arm – 1 cm.

Talje – 10 cm.

Hofte – 3 cm.

Lår – 7 cm.

Underben – 4 cm.

Vægt – 0,8 kg.

Man skal tænke på at jeg som udgangspunkt er en ret lille pige (157 høj med en start vægt på 51,6), og derfor er 32 cm faktisk ret meget, jeg kan se en væsentlig forskel på min krop, specielt fordi det er røget af, alle de rigtige steder. Jeg er virkelig begejstret og stolt, for selvom mange måske ikke mener at jeg har det store behov for at tabe mig, så havde jeg et stort behov for udrense min krop for affaldsstoffer, og efter en fødsel trænger de fleste af os til at få strammet lidt op igen.

LÆS OGSÅ: Vokser Niels op i fattigdom?

-Så at der er røget så meget på så kort tid, det er jeg virkelig lykkelig for. Og jeg kommer til at sparke røv til sommer i min bikini, skriver Amanda Sisse på bloggen.

Hun røber også, at hun har været til numerolog, fordi hun er træt af navnet sisse. Nøjagtgt, hvad hu hedder nu, røber hun ført i De unge mødre på Kanal4, men fornavnet er fremover Amandha.

Sponsoreret indhold