Kultur

Bruddet kom som et chok for Jonas

24. oktober 2013 af Louise Søgaard /foto: Snowman production
En noget slukøret Jonas fortæller, at hans og Lykkes forhold desværre ikke holdt. Han virkede ellers både forelsket og fuld af håb, da han og Lykke sad foran sognepræst Pernille Østrem og skulle svare på, hvorvidt de ville skilles eller ej.

-Inderst inde har vi ikke været i tvivl. Det har været for godt til at slutte det nu. De fire uger har været så gode, at vi godt kan tage 80 år til, siger Jonas til præsten og kameraerne.

-Ja. Det virker dumt at blive gift og skilt for at blive kærester bagefter, fortsætter Lykke ved hans side.

Desværre kom Lykke siden frem til den beslutning, at hun og Jonas ikke engang kunne nøjes med at være kærester. Hun ville skilles, og parret er flyttet fra hinanden i for en måned siden.

Læs også, hvorfor Martin fra Gift ved første blik følte sig afvist

-Jeg nåede at sige min lejlighed i Gentofte op og flytte ind hos Lykke, efter optagelserne var slut. Det gik ellers så godt. I sommers skulle jeg have arbejdet 7 uger i Jylland som maskinmester i forbindelse med mit studie. Vi ringede sammen hver dag, og jeg var hjemme hos Lykke i København hver weekend.

For svært at være adskilt


-Efter fire uger måtte jeg gå til værkføreren og sige, at det ikke gik. Det var for hårdt at være adskilt, og jeg fik lov at tage hjem. Men så gik det galt. Vi havde ellers været rigtig gode til at tale om alt til at starte med, men pludselig var der mange ting, vi ikke kunne tale om, og jeg forstod ikke Lykkes vredesudbrud, fortæller Jonas.

Han ville aldrig være faldet for Lykke, hvis de to havde mødt hinanden på anden vis. Hun er en hel anden type end de piger, som han normalt falder for med hendes tatoveringer og det korte lyse hår.

-Lykke er lidt ældre og lige så høj som mig, men det generede mig ikke. Hun var lige, som jeg havde drømt om - frisk og ikke bange for at kaste sig ud i alle slags udfordringer. Hun var ikke sådan en sofarytter, som vil have alt til at handle om romantik. Det faldt jeg for, fortæller Jonas.

Han er ked af, at det som startede rigtig godt ikke holdt. På skærmen siger han, at han håber, Lykke en dag vil komme rendende tilbage i hans favn.

Jonas bad om endnu en chance

Parret boede sammen i tre uger efter Lykke slog op, før Jonas endelig fandt en ny lejlighed og flyttede. Det var tre svære uger, og bruddet endte ifølge Jonas med et forfærdeligt skænderi. Derfor har de to ingen kontakt i dag, og Jonas beklager, at han muligvis pressede for meget på.

-Vi var jo under tidspres, og jeg kunne selv mærke nogle følelser. Det var rart at høre, hvad hun følte, men det gik nok for stærkt, og da kameraerne så endelig var væk, nåede jeg ikke at vise hende, hvordan jeg også er. Det kom som et kæmpe chok, da Lykke slog op.

-Jeg bad om bare en måned, så hun også kunne se, at jeg havde andet at gå op i end hende. At jeg havde min skole og mine kammerater også, fortæller Jonas.

Ligesom Martin sidder han tilbage med en følelse af, at tidspresset var med til at ødelægge kærlighedens vilkår.

Læs også om Simon og Mie fra Gift ved første blik, som planlægger en kærlighedsferie

Sponsoreret indhold