Kultur

Camilla efter minus 76 kilo: Drømmer om en kosmetisk operation

27. februar 2016 Foto: Privat - Af Kristian Bo Eriksen
-Det er helt med sug i maven, jeg sætter mig for at skrive dette blogindlæg, skriver Camilla Framnes, kendt fra De unge mødre, som start på sit seneste indlæg på sin blog. Og det er da også et super ærligt indlæg, hun skriver. Hun fortæller om, hvordan hendes krop har ændret sig efter sit store vægttab, og så røber hun, at hun drømmer om at få en kosmetisk operation.

-Det er helt med sug i maven, jeg sætter mig for at skrive dette blogindlæg. Det er noget som på alle måder er meget personligt, fordi DU med det blotte øje ikke kan se det på mig. Det er en meget personlig grænse, men jeg føler også det fortæller rigtig meget om hvor jeg står efter et stort vægttab, født 3 børn, ammet 3 børn, derfor har jeg lyst til at dele det med jer, skriver Camilla Framnes på sin blog, camillaframnes.dk

Hun fortæller, at der er mange, der har spurgt hendes om hun nogen sinde har fået en kosmetisk operation, men det har hun ikke.

-Jeg har ikke fået nogen kosmetisk operation, og ja jeg har meget løs hud rundt på kroppen, nogen steder mere end andre, skriver Camilla.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Elsker min familie ufatteligt højt

-Det er virkelig underligt som kroppen ændrer sig, først efter en graviditet, jeg var en af de heldige der fik rigtig mange “strækmærker”, på mave og bryst. Men hvad betyder det for mig? INGENTING, de strækmærker er kommet ved glæden af en graviditet. Tværtimod de strækmærker som er kommet på lår og arme grundet min overvægt, har jeg virkelig været flov over og har stillet mig selv spørgsmålet mange gange “hvorfor gjorde du det mod dig selv?”, skriver hun.

Jeg har altid haft selvtillid

Men selv i de sværeste perioder, har Camilla kunnet holde fast i sin selvtillid og sit selvværd.

-Jeg har i min overvægtige periode altid haft selvtillid ved mine bryster, det var dem som kunne give mig den manglende selvtillid, skriver hun. Men hun må også erkende, at hendes vægttab også har givet tab på de dele af kroppen.

-Jeg mangler den del af mig som har båret mig igennem min overvægt, den del som altid har kunne give mig lidt selvtillid, nemlig mine bryster, skriver Camilla på bloggen.

-Jeg er kommet dertil i mit liv at, den tid med hotpants og mavetrøjer er ovre, så jeg kan sagtens leve med at min mave hænger lidt mere end andres, og jeg kan også godt leve med at mine lår hænger og gynger, det er der heldigvis rigtig mange andre ting, som kan hjælpe med det, shorts, strømpebukser og lignende, skriver hun, men understreger da også, at det i den grad har hjulpet at træne.

-Der er virkelig sket meget med min mave efter jeg er begyndt at træne, mine store håndtag er stort set væk, og efter 2 kejsersnit har jeg haft en “pølselignende” delle, og den er faktisk også stort set væk. Det er virkelig vildt hvad man kan gøre med træning.

LÆS OGSÅ: Camilla har tabt 23 kilo. Jeg er så hammerstolt

-Mine overarme har jeg i langtid gjort rigtig meget for at træne, og ja jeg kunne faktisk også konstatere jeg har fået en muskel, JA i hørte rigtig, jeg har fået en muskel, endda en synlig en. Jeg er mega stolt over den muskel, og jeg er i gang med at gøre det sidste for at jeg kan føle mig tilpas ved at gå i trøjer uden ærmer, skriver en glad Camilla.

Drømmer om operation

Men der er ting, hun ikke er helt tilfreds med.

-Desværre har jeg bare en underarm med meget løs hud, som jeg ikke rigtig kan komme til bunds med. JEG KÆMPER, skriver hun, og stiller så selv spørgsmålet, om hun nogensinde skal have en kosmetisk operation. Og Camilla giver også svaret:

-Ja, det er et ønske en drøm, en drøm om at få den del tilbage, som jeg havde, og som havde det godt med. Så jeg skal ikke udelukke en dag, at jeg får lavet mine bryster og mine overarme, fastslår hun, samtidig med, at hun fortæller, at hun er stolt af det, hun har opnået.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes elsker at være mor: Stopper bekymringerne aldrig

-Jeg er en rigtig stolt mor til 3, efter et vægttab mega stolt af det jeg har opnået, og JA det kan godt være jeg gynger lidt mere end normalt, grundet løs hud, ja det kan godt være jeg har lidt flere strækmærker end andre. Men for mig bliver jeg mindet om hvor langt jeg er nået, og VILLE jeg egentlig være den jeg er hvis ikke jeg havde min forhistorie?

Så uanset hvordan vi ser ud og hvilken historie vi bærer på, så har jeg lært at man skal være glad for det man har, og måske har opnået. TRO på dig selv, slutter Camilla Framnes på sin blog, hvor du kan læse mere om Camillas overvejelser.

Sponsoreret indhold