Kultur

Camilla fik sin Christian

12. september 2011 af Joan Andersen
Stress, spænding og nervøsitet. Camilla Framnes Henriksen skal giftes. Ude og Hjemme fik lov til at være med, mens Camilla forvandlede sig fra smuk, sej pige til prinsesse på sin store dag, hvor hun og Chrisitian sagde ja til hinanden i kirken i Mou.
Foto: Gregers Kirdorf
Foto: Gregers Kirdorf

24-årige Camilla Framnes Henriksen fra tv-dokumentarserien "De unge mødre" skal giftes, men frisøren og makeuppen i Aalborg trækker ud. Men pludselig flyver hun ind ad døren i fuld makeup og med brudeslør og elegant diadem sat solidt fast i de flotte slangekrøller.

- Argh! Jeg er blevet for tyk, udbryder Camille, mens hun forsøger at komme i brudekjolen.

- Nej, du er ikke, lyder svaret. Brudekjolen skal på nu.

Læs her hvordan Camilla har tabt sig næsten 50 kg

Kaotisk optakt
Optakten til brylluppet har ikke været optimal. Camilla og Christian er blevet opsagt i det hus, de havde lejet i Aabybro i Nordjylland, og med Christian som arbejdsløs blikkenslager og Camilla stadig i lære som kontorassistent er det ikke nemt at finde hurtige løsninger.

De har dog fundet et nyt hus, de kan leje, men først fra på torsdag, så indtil da bor de i en campingvogn.

Læs om Camillas nye job

Forvandlingen
Brudepigerne i stramme pink kjoler vimser stadig rundt om Camilla. Og pludselig står hun der. Camilla i en hvid brudekjole, der danner smuk kontrast til det mørke hår. Hun smiler og nyder de mange komplimenter, mens hun uden held forsøger at holde tårerne tilbage.

- Jeg følte mig ikke så smuk i morges, men nu er jeg virkelig tilfreds, siger hun og tilføjer med et lykkeligt grin: - Nu får jeg snart ring på.

Klokken er 13.35. Camilla har 25 minutter, inden hun skal være i kirken.

Børnene Oliver og Sebastian er i gode hænder. Oliver er hos sin far Giv, som selvfølgelig er inviteret med til brylluppet sammen med sin kæreste. Sebastian er hos sin far Christian, som allerede står i kirken og venter på at give Camilla sit ja.

Læs om ægteskabet her

En ung mors drøm
Et kvarter for sent kommer Camilla ind i kirken med sin norske far Reidar ved sin side. Hun kigger rundt i kirken på de 76 indbudte gæster og alle dem, der er mødt op til globryllup. Underlæben bævrer lidt, og Camilla blinker den første tåre væk, mens hun svæver op ad kirkegulvet.

Christian smiler stort og gør intet for at skjule sin beundring for sin kommende kone.

Camilla får øjenkontakt med Charlotte Bircow, som var hendes coach i "De unge mødres drøm", programmet der satte skub i Camillas vægttab og fik hende til at smide hele 58 kilo. Charlotte smiler og nikker anerkendende til den nye slanke udgave af Camilla.


Læs også: Hannah er gravid og svigtet

Sponsoreret indhold