Kultur

Camilla Framnes er helt afklaret: Mit livs sidste barsel

29. marts 2016 Foto: Privat - Af Kristian Bo Eriksen
Denne uge er den sidste barselsuge i hendes liv.På det punkt er Camilla Framnes fra De unge mødre helt afklaret. – Jeg skal ikke have flere børn, skriver hun på sin blog, hvor hun også fortæller om det sug i maven, det giver, at skulle aflevere sin baby i dagpleje

- Jeg er totalt afklaret på alle fronter med at dette her er sidste barsel, jeg skal ikke have flere børn, 3 dejlige drenge har jeg fået – en bonus datter, så har jeg / vi vist også gjort vores, skriver Camilla Framnes på sin blog.

- Det jo helt vildt at tænke på, jeg NETOP nu er gået ind i den sidste uges barsel for RESTEN af mit liv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Camilla takker sine børn og Kevin: I er mine mirakler og guld

- Det har været en helt igennem fantastisk barselstid sammen med Victor, jeg har virkelig nydt det, hygget, forkælet min lækkerbisken. Det var en hård start på livet, Victor fik, med hans 3 mdr. med kolik, men det har gjort os alle sammen MEGA stærke, skriver hun og glæder sig over, at Victor har udviklet sig til den gladeste, mest rolige og mest smilende dreng.

Et lille sug i maven

”En rigtig charmebøf”, kalder hun sin nu 9 måneder gamle søn.

- Victor er allerede blevet 9 mdr, og min barsel er kommet til enden, jeg starter på arbejdet på mandag den 4. april. Jeg har sagt mange gange, at jeg er fuldstændig klar til at starte på arbejde, men lige nu har jeg et lille sug i maven alligevel. Min BABY, min lille lækkerbisken starter i dagpleje i morgen, “HVOR BLEV TIDEN AF”?

LÆS OGSÅ: Natascha Linea har født: Drama efter hjemmefødsel

- Der er desværre “kun” 4 dage til at kører ham ind i dagpleje, fordi vi ikke har kunne få pladsen før, så håber og krydser fingre for at alt kommer til at gå som smurt. Jeg krydser også fingre for at der ikke er for mange opstarts sygdomme “som jeg jo godt ved følge med”, men vi har vel lov at håbe, skriver Camilla.

Vandt kampen mod kiloene

Camilla glæder sig også over, at hun gennem sin barsel har haft noget mere tid til sine to store drenge, Oliver og Sebastian og til sin bonusdatter, Amalie.

- Det skulle også blive den barsel, hvor jeg VANDT kampen mod kiloene, jeg har fået en sund BMI – og endelig blevet den overskuds, aktive mor for mine børn, som jeg alle dage har villet. Det skulle også være en barsel, hvor jeg fik mit største ønske opfyldt, nemlig gået fra lange patter til et bryst der sidder hvor de skal og med fyld ovenikøbet. WAUW…….

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald har født: Velkommen til verden lille skat

- Nu melder hverdagen sig igen, oven på en dejlig påskeferie. Vi har ikke lavet så meget andet end hygge herhjemme, men det er altså også bare dejlig engang imellem, slutter hun sin nyeste opdatering på camillaframnes.dk

Sponsoreret indhold