Kultur

Camilla Framnes er stormende forelsket

19. juni 2012 af Karin Heurlin
Efter en svær tid med skilsmisse svæver Camilla Framnes fra Kanal 4's De Unge Mødre igen. Hun er blevet dybt forelsket i Kevin. En 30-årige blikkenslager fra København, som ikke er bange for at tage chancer og rejse i 14 timer for at vise sine følelser for Camilla.
Foto: Steen Wrem
Foto: Steen Wrem

Da Camilla Framnes åbnede sin hoveddør hjemme i Nordjylland en helt almindelig onsdag aften, troede hun først ikke sine egne øjne. Lidt efter kunne hun mærke, hvordan de blev fyldt med tårer. Ikke fordi hun blev ked af det. Tværtimod. Hun blev bare meget overrasket. Og meget, meget glad.

Udenfor på trappen stod Kevin Larsen. En blikkenslager fra Nørrebro i København, som hun havde mødt en enkelt gang under en bytur i hovedstaden for flere uger siden, men som havde gjort så stort indtryk, at hun aldrig havde glemt ham.

Den følelse var tydeligvis gengældt. For nu stod Kevin foran hende. Han havde taget chancen - og toget og flere busser - for at se, om kemien stadig var der. Det var den i den grad.

Læs her om Camilla Framnes' nedtur

Imponerende dans

Det hele begyndte som en festlig bytur i hovedstaden, hvor Camilla sammen med en veninde og en stor kuffert endte på københavner-diskoteket LA Bar. Pludselig var der en fyr, der prikkede hende på skulderen.

- Goddag. Jeg hedder Kevin Costner, sagde han med pokeransigt, hvilket fik den lattermilde Camilla til at bryde sammen af grin. Det var første møde med Kevin. Grinet blev til snak og senere en dans, hvilket imponerede Camilla lidt.

- Jeg er jo ikke vant til, at fyrene i Jylland danser. Men det gjorde Kevin, husker Camilla, som efterfølgende sagde farvel og fandt en taxa. På det tidspunkt var hun sikker på, det var det sidste, hun ville se til Kevin. Men så skete det. På vej ind i taxaen faldt Camilla så lang, hun var, over sin kuffert. I dag griner hun højlydt ved tanken. Men selv om det måske hverken var elegant eller kønt, så var styrtet faktisk meget godt. Kevin var nemlig kommet ud, og det var hans hånd, som hjalp Camilla op - og i nærmest samme bevægelse udvekslede de deres første kys.

Læs om Camillas første bryllup

Langdistance-forhold
Camilla og Kevin vil virkelig hinanden, og selv om de bor i hver sin del af landet, er der aldrig gået mere end to uger mellem deres møder. Camilla har i øjeblikket succes som foredragsholder om sit liv og sit vægttab på 50 kilo.

Da hun skulle tale for 100 mennesker i Holstebro, valgte Kevin at tage med. For første gang nogensinde skulle Camilla holde foredrag, mens en kæreste lyttede. Og publikum stillede spørgsmål:

- Er ham dér din nye kæreste, spurgte en nysgerrig kvinde blandt publikum. Camilla fik røde kinder og havde for en gangs skyld svært ved at svare. - Det kan godt være, mumlede hun, mens hun så, at Kevin rakte en hånd i vejret. Han talte klart og tydeligt, da han stillede sit spørgsmål.

Læs om Camillas vej til lykken

En offentlig kærlighedserklæring
- Er du forelsket? spurgte han. Til det svarede Camilla helt kort.

- Ja. I det samme begyndte alle 100 mennesker at klappe, mens de drejede hovederne for at se Kevin.

- Det var så stort. Så var vi officielle. Kevin er heller ikke et sekund i tvivl om sine følelser for Camilla.

- Jeg er faldet for det hele ved hende. Hun er den der skønne, glade nordjyde, og i starten tænkte jeg, at jeg ikke havde en chance, siger manden, som mod sin forventning sparkede benene væk under Camilla.

Se også det store galleri med Malou Stella her

Læs om Glennie, der er på krisecenter

Sponsoreret indhold