Kultur

Camilla Framnes har tabt 23 kilo: Jeg er så hammer stolt

28. november 2015 Foto: Privat - Af Kristian Bo Eriksen
Siden Camilla fødte sin lille søn, Victor, for fem måneder siden, er der røget hele 23 kilo af vægten. De sidste 9 kilo har hun tabt de sidste 3 uger.

-Jeg har været helt rørt til tårer i dag, for det gik op for mig i bilen på vej ned og træne, at det er første gang, jeg er så langt nede i vægt, som jeg er nu. Det er så ubeskrivelig en følelse, og jeg er stadig fuldstændig top motiveret og så klar til at forsætte kampen mod kiloene, skriver Camilla Framnes på sin blog.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Ja, det er rigtigt. Jeg har tabt 23 kilo, siden jeg fik Victor for 5 måneder siden. De sidst knap 9 kilo har jeg tabt de sidste 3 uger, siger Camilla Framnes, der tydeligt er ramt af et halsonde.

LÆS OGSÅ: Camilla efter en uge: Jeg har tabt 5 kilo

Men det er ligeså tydeligt, at hun ikke lader sig slå ud af lidt halsbetændelse eller influenza.

-Endnu en uge er gået og jeg har denne uge smidt 2,9 kilo, det er simpelthen så skide FEDT ALTSÅ.

Kæmpe overskud i hverdagen

Camilla Framnes har de sidste 3 uger været på programmet Fit1, der består af både træning hele ugen samt at spise meget kontrolleret og afmålt hver dag. Programmet løber over en periode på 4 uger, så hun er tæt på af at have afsluttet det.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes holdt barnedåb. Næste gang er det bryllup

-F1 har virkelig fået sat fut i skoene, jeg havde ikke regnet med jeg ville tage det hele så nemt. Da jeg startede for 3 uger siden, tænkte jeg virkelig “det bliver lange 4 uger”. Men det flyver afsted, og min overskud i hverdagen er KÆMPE, skriver hun på sin blog..

-Der vælter nye opskrifter ud af ærmet ude i køkkenet herhjemme, det at lærer at tælle kcal og tænke mad på andre måder, har virkelig givet mig lysten til at afprøve nye ting i køkkenet igen.

Træner 6 dage om ugen

-Træningen kører derudaf, jeg får stadig trænet 6 dage i ugen og holder træningspause om torsdagen. Jeg kan tydelig mærke en markant forskel på min krop, både det at den bliver mindre men også at jeg kan holde til meget mere. For ikke at nævne mit tøj som også tydelig viser at der er sket noget med kiloene, skriver Camilla.

Camilla Framnes i en ny og meget slankere udgave på vej til julefrokost. Foto: Privat/Instagram

-Trods en halsbetændelse, og syg baby så holder jeg KURSEN med træning og sundmad.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Min kæreste skal adoptere min datter

Nu glæder Camilla sig så til at få ro omkring den sidste del af sin barselsorlov. Til marts starter Victor i dagpleje, og så er han jo ikke rigtig en helt lille baby mere.

Sponsoreret indhold