Kultur

Camilla Framnes lykkelig for sit nye liv: Jeg har været så ked af det

14. maj 2016 Foto: Privat - Af Kristian Bo Eriksen
-Jeg er så stolt af mig selv, og det virkelig nu i disse dage, hvor jeg virkelig kan mærke helt inderst inde, hvor glad og lykkelig jeg er for den krop, jeg endelig har fået, skriver Camilla Framnes fra De unge mødre på sin blog.

Camilla Framnes fra De unge mødre har været igennem et kæmpe vægttab. Totalt har hun tabte hele 76 kilo, siden hun for år tilbage var størst. Og det har selvfølgelig betydet et helt andet liv for Camilla, og nu fortæller hun så på sin blog, camillaframnes.dk, om nogle af de ændringer, det store vægttab har betydet.

LÆS OGSÅ: Hold da op en forskel: Nu har Camilla tabt mere end 26 kilo

-Jeg har været så frygtelig ked og hæmmet af min størrelse, mere end jeg måske har givet udtryk for eller måske endda mere, end jeg selv troede, fordi jeg virkelig kan mærke det nu, skriver Camilla på sin blog.

Har altid svedt som et svin

Men hun fortæller også, hvordan hun nu føler sig både stolt, glad og lykkelig efter sit store vægttab.

-En af de dage hvor jeg bare indser, hvor meget godt jeg har gjort for mig selv, ved at have gennemgået mit vægttab, minus 76 kg. Jeg er så stolt af mig selv, og det virkelig nu i disse dage, hvor jeg virkelig kan mærke helt inderst inde, hvor glad og lykkelig jeg er for den krop, jeg endelig har fået, skriver Camilla.

For nu er det ved for alvor at være sommer, og forbi er den tid, hvor Camilla måtte gemme sin krop væk, fordi hun skammede sig over sin vægt.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes er helt afklaret: Mit livs sidste barsel

-Sommeren er kommet, og det betyder ben og arme bliver lukket ud, og jeg har ALTID hver eneste sommer, så længe jeg snart kan huske, skulle gemme min mave, arme og lår helt væk, fordi det hæmmende mig så meget pga. overvægt. Jeg har altid kamp svedt som et svin, ikke kun pga. Min størrelse, men fordi jeg altid har haft minimum 3 lag på, mine alm. Trusser, et par trylle trusser (stam ind trusse), og så nederdel, bukser eller lign. Samtidig har jeg altid haft noget ned over mine store overarme fordi de bare fyldte hele verden, forklarer hun.

Kan lege og løbe med mine børn

-Jeg kan for første gang springe i lige præcis det tøj, jeg gerne vil, og føler mig tilpas, dermed sagt kan jeg jo ikke gå i lårkort osv. Fordi min overvægt jo selvfølgelig har sat sine spor, med meget grimme lår og arme (arme som jeg dog arbejder på).

-Men jeg føler mig virkelig i et med mig selv, jeg er så glad indeni. Og glæder mig til at komme på stranden og ikke skal være hæmmet af min str. Og kan lege og løbe rundt med mine børn.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse i Gift ved første blik: Jeanette har fundet kærligheden

-Jeg er lykkelig for, jeg er nået til hvor jeg er, og endnu mere end nogensinde fast besluttet for jeg aldrig nogensinde skal tilbage til den gamle “Camilla”, skriver hun på sin blog.

 

 

Sponsoreret indhold