Kultur

Camilla Framnes om sin kæreste: Kevin er bare dejlig

6. februar 2016 Arkivfoto: Jeppe Michael Jensen - Af Kristian Bo Eriksen
Camilla Framnes fra De unge mødre fortsætter med at tabe sig. Hun har lige regnet ud, at hun i dag vejer det halve af sin vægt i 2009. Men hun ved godt, at hun aldrig var kommet i form uden støtte. Så på sin blog skriver Camilla en kæmpe tak til Kevin.

-Kevin er bare dejlig og en kæmpe støtte i alt det her, ingen brok over jeg stort set i øjeblikket ikke er hjemme om aften pga. af træning, når alle børn er puttet, smurt madpakker og ryddet op. Men så gør vi noget ekstra ud af vores weekender, og NYDER hinanden rigtig meget der, sådan skriver Camilla Framnes på sin blog.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Faktisk har hun lige fundet ud af, at hun siden hun var størst tilbage i 2009 har tabt hele 75 kilo, eller omkring det halve af sin vægt. Det fortæller Camilla på Facebook.

LÆS OGSÅ: Hold da op en forskel. Nu har Camille tabte mere end 26 kilo

-Det er lige gået op for mig at jeg siden jeg var på min max vægt tilbage i 2009, har tabt en over en hel "mig". Jeg er så mega stolt over jeg står her nu, men hvor er det vildt, skriver hun.

Kun 6 kilo fra målet

Men Camilla er stadig i gang med at tabe sig og med at komme i form.

-Jeg fortsætter derudaf med vægttabet, og det kører bare derudaf. Jeg træner hver dag stadigvæk, skiftevis cardio/styrke træning. Får de ca. 1200 kcal dagligt, og mere selvfølgelig, alt efter hvilken træning. Jeg taster alt ind i Lifesum, og synes virkelig det fungerer skide godt.

LÆS OGSÅ: Amada Sisse gået ned med stress. Fanget i en ond cirkel

Faktisk er hun ved at komme i mål i forhold til det, hun gerne vil.

-Jeg er nu kun 6 kg fra det nye mål, jeg satte mig, altså jeg har tabt yderlige 2 kg. Det går stille og roligt nedaf, men det helt okay, ELSKER mit liv, min livstil, og synes bare det fantastisk det overskud jeg har.

Tilbage på jobbet

Men så er Camilla også snart klar til at komme tilbage på job efter sin barsel med Victor.

Barsel er snart fortid. Victor skal starte i dagpleje den 1. marts, hvis altså alt går efter planen, Jeg starter på job den 4. april, så har jeg små 4 uger til at kører ham ind, og få alle de første “opstartssygdomme” klaret, inden jeg skal på job, skriver hun på bloggen.

-SHIT den barsel er gået stærkt, men når det sagt så glæder jeg mig til at komme tilbage til job, ELSKER MIT ARBEJDE, glæder mig til at få gang i “hverdagen”, få et socialt liv, og se mine kollegaer igen. Har nydt min barsel, den seneste tid har været fantastisk, der sker så meget nu, Victor er begyndt at få alm. mad, det spørgsmål om tid før han er over det hele, han triller rundt omkring, og bakker (specielt under sofaen, og bliver MEGA sur, fordi han ikke kan kommer ud) Det ser altså sjovt ud.

LÆS OGSÅ: Camilla jubler. Så langt er jeg nået

-Jeg har nydt den ekstra tid der har været til de store drenge, MEN nu er MOR HER KLAR TIL ARBEJD ARBEJD IGEN, slår hun fast.

Du kan læse mere på camillaframnes.dk, hvor Camilla efterhånden også har lagt rigtig mange opskrifter op på mad, der har hjulpet hende til sit store vægttab.

Sponsoreret indhold