Kultur

Camilla Framnes om sin operation: Derfor fik jeg nye bryster

20. marts 2016 Arkivfoto: Dan Mariegaard - Af Kristian Bo Eriksen
-Det går allerede meget bedre, siger en tydeligt glad Camilla Framnes, der få dage efter sin brystoperation i København er hjemme i Aalborg, hvor hun allerede er godt på vej til at komme sig.

Camilla Framnes fra De unge mødre har fået løftet og forstørret brysterne. Det tog tre timers operation at få det ordnet, og det er en tydeligt glad og lettet Camilla, der hjemme fra Aalborg fortæller, at hun nu kan mærke, at det bare få dage efter operationen går meget bedre.

-Jeg er jo på barsel indtil 4. april, hvor jeg starter på job igen. Det bliver der ikke lavet om på, siger hun.

-Jeg har længe, faktisk flere år gået med tankerne om jeg gerne ville have lavet mine bryster. Efter et vægttab på nu 76 kg, ammet 3 børn, så er ALT bryst jeg havde væk, det eneste jeg har tilbage er mine 2 kødflapper, forklarer Camilla på sin blog om bagrunden for sin brystoperation.

LÆS OGSÅ: Hold da op en forskel: Nu har Camilla tabt mere end 26 kilo

-Som jeg tidligere har fortalt, har mine bryster faktisk på mange måder båret mig igennem min overvægt mm. fordi det har været dem, som har kunne give mig bare lidt af den meget manglende selvtillid. Jeg har altid haft utrolig store smukke bryster synes jeg selv, og den del af mig mangler jeg nu, skrev hun før operationen..

Verdens bedste mand

-Så føler lidt dette her er prikken over I´et for mig, min fortjeneste af mit kamp mod kiloene, min hjælp til at holde mit vægttab, min måde at få det tilbage som jeg ALTID har været glad for, nemlig mine bryster, skriver hun.

Hun fortæller også, at hun først havde tænkt sig at vente lidt med operationen, men en forundersøgelse på Nygart i Århus gav hende så meget blod på tanden, at hun besluttede sig til, at det skulle være nu.

-At det så viser sig, jeg har VERDENS bedste mand, som både forstår mig, og TOG en VI beslutning, fordi han kunne mærke, hvor vigtigt det her er for mig, og hvor meget det vil betyde for mig. Så han har taget ferie, så han kan tage sig af børnene og hjælpe mig den første halvanden uge efter operationen, skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: Camilla Jubler: Så langt er jeg nået

Hun understreger, at operationen er hendes ønske, og at det ikke er Kevin, der på den måde har presset på.

-Kevin har aldrig sagt noget mht. til mine bryster som sådan, men efter vi er blevet enige om jeg skal have operationen foretaget, må han da også indrømme at det jeg nu havde tilbage er bogstavlig talt væk nu, “de tarvelig” sagde han ordret. HAHA.

-Verdens bedste hjælper i øvrigt.️ Elsker den mand helt op til skyerne, ej længere endnu, skriver hun på Instagram.

Stadig udfordringer

Så i onsdags blev Camilla opereret hos Nygart i København. Der var først og fremmest tale om, at brysterne blev løftet, men Camilla har også fået 450 ml.

Men selvom operationen er godt overstået, er der stadig udfordringer for Camilla Framnes.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisses nye mål: Jeg vil af med mor-maven

-Så vi hjemme i vante omgivelser igen, og det betyder at der skal tænkes meget over hvad jeg spiser det næste lange stykke tid, nu hvor der ingen træning er, skriver hun på Instagram.

Men mon ikke Camilla klarer den udfordring også.

Sponsoreret indhold