Kultur

Camilla Framnes på sin blog: Elsker min familie ufatteligt højt

11. oktober 2015 Foto: Jeppe Michael Jensen - Af Kristian Bo Eriksen
Camilla Framnes roser Kevin for at være lige den mand, hun har brug. En mand, der stille og roligt puffer hende til nye oplevelser. Hendes tre måneder gamle søn har sluppet kolikken, og det har givet hende så meget overskud, at hun nu kan gøre lidt for sig selv og sin egen sundhed. Camilla er begyndt på en udrensnings- og livsstilskur.

-ELSKER min familie noget så ufattelig højt, glæder mig til at mine 2 store drenge kommer hjem fra weekend senere i dag, skrev Camilla Framnes fra De unge Mødre på sin blog i søndags.

Hun havde i det hele taget haft en skøn weekend, hvor der både blev tid til indflytterfest hos en veninde og rigtig familiehygge med slik og stearinlys.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Hitter på Facebook: Hun finder sig ikke i sex-chikane.

-Sikke en dejlig weekend vi har haft herhjemme, den startede fredag med jeg skulle ud og luftes lidt….. Jeg var til indflytterfest hos en veninde og hendes mand, SIMPELTHEN så hyle morsomt. Kevin var hjemme sammen med lillebror, og havde kvalitetstid, de hyggede sig helt vildt, skriver Camilla.

Helt fri for kolik

-Man trænger virkelig til at komme lidt ud og få noget fornyet energi, OG DET GJORDE JEG VIRKELIG. Man kommer hjem med helt ny energi til familien og hverdagens strabadser. Elsker at jeg har en mand som er skubber til mig og får mig afsted for at blive luftet lidt.

Og så glæder Camilla sig over, at hendes lille dreng der lige har rundet de 3 måneder, er blevet fri for sin kolik.

LÆS OGSÅ: Gode idéer til efterårsferie med børnene

- TÆNK sig et overskud man får herhjemme, og sikke en ro trods vi er 5 mennesker i huset hver dag, skriver hun.

-Livet på barsel er faktisk ved at blive rigtigt, rigtigt godt sammen med min lækkerbisken, som bare bliver større og større, skriver hun.

Starter på udrensningskur

Og det har også betydet, at Camilla kan gøre lidt for sig selv og sin egen sundhed. Hun er startet på et udrensnings- og kickstart-forløb til en sundere livsstil. Camilla er begyndt at følge systemet C9, og du kan følge med i hendes kur på hendes blog.

LÆS OGSÅ: Natascha Lineas forvandling: Se mit nye smil

-Jeg ved på alle måder godt hvad og hvordan jeg skal komme i gang med at smide mine sidste kilo, og lige skrue lidt op for træningen, men i bund og grund synes jeg efter en graviditet jeg mangler et eller anden udrensende for kroppen, og om ikke andet tror jeg virkelig kroppen har godt af at blive renset igennem engang imellem, forklarer hun selv.

Sponsoreret indhold