Kultur

Camilla jubler: Så langt er jeg nået

16. januar 2016 Foto: Camilla Framnes/Privat - Af Kristian Bo Eriksen
Billedet afslører, at Camilla Framnes fra De unge mødre for alvor har tabt sig, og det er hun rigtigt, rigtig stolt over. Men hun er ikke helt færdig. -Jeg vil tabe mig yderligere 8 kg, skriver hun på sin blog.

-Sikke et eventyr med blod sved og tårer, men nu er jeg her og jeg er PISSE hamrende stolt af mig selv. Sådan skriver Camilla Framnes på sin blog i anledning af, at hun nu er færdig med det program hun har fulgt gennem flere uger, Forever Fit.

Programmet er delt op i tre afdelinger, C9, F1 og F2, og i en kombination af træning og nye spisevaner, er kiloene i den grad forsvundet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Hold da op en forskel. Nu har Camilla tabt mere end 26 kilo

Alene på den sidste del af programmet, de fire uger på F2, har Camilla tabt sig 5 kilo. I alt har hun snart smidt 30 kilo, siden hun fødte Victor for godt et halvt år siden.

Camillas eget billede

-Jeg er 1,4 kilo fra mit personlige mål, men jeg har for første gang siden 9 Klasse en sund BMI, og en vægt jeg aldrig havde turdet håbe på jeg ville komme ned på, skriver hun.

Og hun har samtidig lagt et billede op af sig selv fra før hun startede på Forever Fit og så fra nu, hvor programmet er slut. Du kan se billedet her:

-Billedet taler for sig selv, det første billeder er fra da jeg startede på c9 og det sidste billede er fra i dag, skriver

Camilla Framnes på sin blog. Foto: Camila Framnes/Privat

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Elsker min familie ufatteligt højt

-FOR SIVAN det vildt, og jeg kan sige det igen, igen, igen, dette har ikke været en slankekur, men en ny levevej, jeg har FULDSTÆNDIG kontrol over min mad, og min træning. Jeg elsker mit frirum til at træne, og elsker den energi det har givet mig, skriver Camilla.

Har sat et nyt mål

Men hun er slet ikke færdig endnu.

Nu fortsætter jeg og har sat mig et nyt mål, så jeg vil tabe mig yderlige 8 kg også er jeg færdig med at tabe kilo, fastslår hun.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Jeg er så hammerstolt

-Jeg er stadig fuldstændig top motiveret, og aldrig været så stolt af mig selv som nu, der er virkelig gået sport i at ”have plus på kcal kontoen”, ved at træne, hvilket betyder lækre snack i løbet af dagen.

Sponsoreret indhold