Kultur

Camilla Petersen venter barn nummer syv

3. juni 2013 af Joan Andersen / Foto: Steen Wrem
Camilla Petersen fra De unge mødre er gravid igen og venter barn nummer syv. Denne gang er Benjamin ikke far til barnet.
Camilla Petersen skal snart være mor igen
Camilla Petersen skal snart være mor igen

- Ny start, ny mand, nyt liv.

Så enkelt opsummerer Camilla Petersen fra De unge mødre sine nye omstændigheder og følger op med at lægge et foto af en positiv graviditetstest og et tidligt scanningsbillede fra den 6. maj 2013 på Facebook.

- Ja, så er det helt officielt, skriver hun og bekræfter overfor Ude og Hjemme, at den er god nok; Hun er gravid. Den nye baby bliver Camillas syvende barn.

LÆS OGSÅ: Camilla Petersen tabte 30 kilo på fire måneder

Familien ved intet

- Jeg har ikke fortalt min familie eller mine børn det endnu, oplyser hun og benægter, at det er hende selv, der har lagt billeder og flere statusopdateringer på Facebook-profilen.

- Jeg har ikke selv offentliggjort den nyhed på Facebook. Jeg blev hacket, skriver hun til Ude og Hjemme og afviser at kommentere yderligere på de lykkelige omstændigheder.

Drømme om fremtiden

For blot et år siden fortalte Camilla Ude og Hjemme om sine fremtidsdrømme:

- Jeg vil gerne møde en sød fyr, flytte i hus og have ungerne hos mig halvdelen af tiden. Når jeg møder en ny fyr, gør jeg det dog helt klart fra starten, at han ikke skal være far til mine børn. Jeg søger en fyr, der gider mig.

Noget tyder på, at Camillas drøm er på vej til at gå i opfyldelse. Og så får fyren endda lov til at blive far til Camillas syvende barn. Og det selv om Camilla på ingen måder havde planlagt at få et barn mere.

LÆS OGSÅ: Camilla Petersen blev tvangsindlagt

Magtede ikke flere børn

- Det var Benjamin, der ville have Nynne, selv om jeg ikke var sikker på, at jeg magtede det, fortalte Camilla for et år siden efter fødslen af Nynne, som er nummer seks i børneflokken. Og hun fik ret.

Livet med Benjamin og de seks børn blev for meget. Parret gik fra hinanden blot en måned efter fødslen, og Camilla måtte med Benjamins hjælp tjekke ind på psykiatrisk afdeling, hvor hun var indlagt i tre uger.
Hun fik diagnosen "belastningsreaktion", men siger selv, at hun egentlig bare fik for meget af livet.

Camillas nye liv

Men nu har hun fundet melodien igen. Siden er Camilla nemlig flyttet til Dragør ved København, har tabt sig mere end 40 kg og har mødt en fyr.

Hvem ved, måske er han manden i hendes liv. I hvert fald skal de nu have et barn sammen.

Ude og Hjemme ønsker dem tillykke.

Camilla Petersens liv i billeder

Ude og Hjemme har i mange år fulgt Camilla Petersen og hendes familie. Se hendes liv i billeder i galleriet her:

Sponsoreret indhold