Kultur

Camilla takker alle sine børn – og Kevin: I er mine mirakler og mit guld

12. marts 2016 Arkivfoto: Kaspar Wenstrup - Af Kristian Bo Eriksen
Camilla Framnes fra De unge mødre kommer med en kæmpe kærlighedserklæring til sin tre drenge, til sin kæreste Kevin og ikke mindst til sin bonusdatter, Amalie. Det gør hun i forbindelse med, at hun fortæller om de små kompromisser, man må gøre i en sammenbragt familie.

-Mine mirakler, mit guld, mine stolt heder, TAK fordi I valgte mig som Jeres mor. TAK Kevin for du gav mig muligheden for at være bonus for min ”datter” Amalie, skriver Camilla Framnes i en kæmpe kærlighedserklæring til sine tre drenge, til sin kæreste og til sin bonusdatter, Amalie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kærligheden strømmer ud fra den seneste opdatering på Camillas blog, som handler om, hvordan hverdagen fungerer i en sammenbragt familie, og hvordan lidt tolerance og forståelse kan gøre det hele meget nemmere og meget mere fyldt med kærlighed.

-Set i bakspejlet, tanken om børn, familie og bryllup – så tog mit liv ikke lige den drejning, jeg regnede med. Men vil jeg bytte? ALDRIG, skriver hun

-Elsker hver og en, og uanset “hvem faren er”, så er det mit guld, og INGEN af drengene var blevet dem, de er, hvis ikke de havde lige præcis “DEN” far, så TAK for det.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes på hospitalet: Nyt og friskt ansigt

-4 børn er mange, vi har gjort vores familie stor, og NYDER at dele mit liv, min familie, med Kevin. Jeg har virkelig fundet mit rette element, min soul mate.

-Vi er en af de moderne familier, med dine-mine og vores børn, og heldigvis KAN alle forældre på kryds og tværs snakke sammen, og være i samme rum. Der er ingen gnidninger, og det er simpelthen så befriende. Vi har formået på alle fronter at komme dertil hvor det jo nu engang er børnene og ikke forældrene, det hele handler om, skriver hun.

Kevin vil have ro om bordet

Men hun indrømmer samtidig, at det selvfølgelig kan give problemer at leve i en sammenbragt familie, For det er ikke altid at alle parter er enige om, hvordan det skal foregå.

-Når man kommer fra forskellige familie, kan det ikke undgås man også har forskellige værdier, forskellige opdragelsesmetoder, forskellige grænser, normer mm. Det bliver endnu mere spændende, når så man også har fået et barn sammen nemlig Victor.

Camilla fortæller, at hun og Kevin er meget forskellige, når det gælder metoderne, man skal opdrage på, men heldigvis vil de gerne det samme sted hen med opdragelsen.

LÆS OGSÅ: Johan mistede kæreste og ven i tragedie

En af de ting hun og Kevin ikke er helt enige om, er bordskikke. De er begge enige om, at det er vigtig for familien at spise sammen som en rigtig familie. Men Kevin er vant til ro omkring bordet og vil for eksempel ikke have, at der bliver sunget, mens man spiser.

-Sådan er Kevin ikke skolet, THI HI, der sidder man pænt stille og roligt og spiser sin mad, også kan man tage alle de andre ting bagefter. Vi blev heldigvis enige, så nu er det plads til at snakke, fortælle osv. men SYNGE det forbudt. Det er helt i orden for mig, et af vores “sammenbragtfamilie” kompromiser.

Den mest fantastiske barndom

-En ting, som også var vigtigt for Kevin, var, at man siger pænt tak for mad, og spørger om man må gå fra bordet, hvilket vi heldigvis er enig om. Endnu en ting vi er enig om er, at ALLE de store børn i huset tager deres egen tallerken ud fra bordet, og kommer den i opvaskemaskinen, vi hjælper hinanden med at dække bord og rydde af bordet, skriver Camilla på sin blog.

-Synes vi på RIGTIG mange måder har fundet nogle gode og sunde kompromiser, dog kan der stadig være nogen ting engang imellem vi måske ikke har helt samme syn på, men vi finder altid ud af det alligevel. Mon ikke familier som ikke er sammenbragt også prøver dette?

LÆS OGSÅ: Rachel fra Årgang 0 overvandt nerverne

-Jeg husker dele fra min barndom, tiden hvor mine forældre blev skilt og uanset hvad, så er den del af det mærket mig for livet. Nu sidder jeg selv der, med 3 børn, 3 forskellige fædre, og ved at mine børn er mærket af det på en eller anden måde. Så er det bare vores opgave som forældre at gøre alt det bedste for at de trods skilte forældre, får den MEST FANTASTISK BARNDOM ALLIGEVEL.

Sponsoreret indhold