Kultur

Cellinas dobbelte glæde: Fødselsdag og ny baby på vej

27. marts 2016 Foto: Privat - Af Kristian Bo Eriksen
Cellina Martinna fra De unge mødre har dobbelt grund til glæde. Hun har netop fejret sin søns 2 års fødselsdag, og til oktober skal hun og Mikkel være forældre til en lille ny.

- Vi siger tusind tak for alle jeres lykønskninger, både her og på fb. Jeg er så taknemmelig over vores skønne familie og venner, som altid er der for os, og som giver vores lille dreng så meget kærlighed og omsorg, skriver Cellin Martinna på Instagram som afslutning på en dejlig dag, hvor hendes søn, Milan, fyldte 2 år.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea har født: Drama efter hjemmefødsel

- Vi har haft en helt perfekt dag med gæster til morgenmad, middagsmad og aftensmad, så nu siger vi altså godnat, skriver hun.

En kærlighedsgave

Men allerede et par dage efter, lægger hun et nyt billede på at Milan. Denne gang er det et billede af ham, siddende sammen med Mikkel og med et scanningsbillede af en baby i hånden.

- Inde i min mors mave, gemmer sig en lille kærlighedsgave, skriver Cellina Martinna på Milans vegne glædesstrålende til billedet.

Dette billede lagde Cellina på Instagram for at fortælle sin store nyhed. Foto: Privat

 

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse har tanket ny selvtillid: Jeg er lykkelig og stolt

- Ja, det er rigtigt. Vi skal have en lille ny til oktober, og alt er godt. Vi glæder os sådan, siger hun, og fortæller, at graviditeten i den grad er planlagt og ønsket. Og heldigvis gik der ikke lang tid fra beslutningen om et nyt barn var taget, til Cellina var gravid.

Plejer kvalmen med en is

- Selvfølgelig er der lidt bøvl med kvalme og den slags, men hvad er det man siger, kvalme under graviditeten er bare et godt tegn. Sådan vælger jeg i hvert fald at se på det, siger Cellina Martinna, der på Instagram med godt humør røber, at hun har et fint middel mod graviditetskvalme.

Først takker hun alle dem, der har ønsket tillykke med det kommende barn, og så fortsætter hun:

LÆS OGSÅ: Puk frygtede for sin søns liv: Liam indlagt

- Hvor findes der bare mange søde mennesker derude - tak for jer. Jeg nyder ferien og plejer min graviditetskvalme med en filur.

Du kan følge med i Cellina Martinna og hendes families liv på hendes Instagram.

Få råd til lidt mere, med en rabatkode til Halens er der store besparelser på lige det du ønsker dig – Find den her rabatkode halens

Sponsoreret indhold