Kultur

Charlotte fra Singleliv er forelsket

21. november 2013 af Tekst Karin Heurlin, foto Kanal4
38årige Charlotte meldte sig til Singleliv for at finde kærligheden. Missionen lykkedes efter en sæson

Det var ikke berømmelse, som fik singlemoren Charlotte Hyllekvist Hansen til at melde sig til Kanal4 programmet Singleliv. Det var et oprigtigt ønske om at finde kærligheden.

Det har vist sig at være en god taktik. Den kønne pædagog fra Glostrup nåede at være med i en sæson. Nu er hun stormende forelsket og i et parforhold, hvor hun og kæresten allerede efter tre måneder deler hverdag og sorger og glæder med hinandens børn.

Livet er vendt op og ned

- Mit liv er vendt fuldstændig op og ned. Jeg er utrolig lykkelig og meget afslappet. Tingene er bare kommet helt naturligt, og i dag er jeg så glad for, at jeg ventede på den rigtige i stedet for hurtigt at finde en kæreste bare for at have en, siger 38 årige Charlotte, som har været alene med sine to teenagedrenge, siden de var små.

Singleliv førte til kærlighed

Da hun meldte sig til Singleliv, var hun klar til en forandring, og det var da også programmet, som indirekte var skyld i, at hun stødte på den 45årige Karsten. For at sætte lidt skub i hendes kærlighedsliv, opfordrede Tv-folkene hende nemlig til at oprette en profil på Dating.dk.

Noget, som Charlotte tidligere havde taget afstand fra.

LÆS OGSÅ: Claus fra Singleliv bange for at blive såret

Syntes dating var akavet

- Jeg havde prøvet det før og lagt det fra mig. Jeg følte ikke, det var noget for mig, for jeg syntes, det var så akavet og opstillet.

Men det akavede og opstillede forsvandt dog hurtigt, da hun efter en måneds skriveri frem og tilbage stod overfor Karsten på Glostrup Station. De to havde en meget uhøjtidelig første date.

LÆS OGSÅ: Rasmus kæmper sit livs kamp

Gik i Netto og købte fire øl

- Vi gik i Netto og købte fire øl, og så satte vi os ned til søen og snakkede. Vores date sluttede faktisk først 22 timer senere, griner Charlotte, som havde den helt rigtige mavefornemmelse efter første date.

- Det var en stor overraskelse, at det gik så godt. Faktisk mødtes vi dagen efter og sagde: Så er vi vel kærester. Ja, det er vi. Der er ingen tvivl om, at det er meget stor kærlighed, siger Charlotte, som nyder, at hun og Karsten er gået 100 procent ind i hinandens liv. Og der er nok at gå ind i. Selv har Charlotte to store drenge, og Karsten er far til en lille datter på 1 år og en dreng på ni år.

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17, som ruller over skærmen fra august 2013 på Kanal 4!

Sponsoreret indhold