Kultur

Christina fra Årgang 0: Nu tør jeg tale om mit livs krise

24. marts 2015 Karin Heurlin
Hvordan kunne jeg være så dum? Det spørgsmål har Christina fra Årgang 0 stillet sig selv mange gange i årenes løb, når hun har tænkt tilbage på dengang, hun kastede sig ud i et forhold med en mand, der sad fængslet for vold. Forholdet endte helt galt. Godt nok blev de gift og fik to dejlige drenge. Men Christina levede i frygt. Se videoen, hvor hun ærligt fortæller om den værste krise i sit liv

Christina fra Årgang 0 er blevet meget klogere, siden hun var sammen med faren til sønnerne Romeo og William. I dag ved hun, at man ikke kan ændre et menneske. Det troede hun dengang, hvor hun beskriver sig selv som naiv og ekstremt usikker. Da hun mødte ham sad han fængslet for vold, men Christina kastede sig alligevel ud i forholdet. De seneste år har hun igen og igen stillet sig selv det samme spørgsmål: Hvordan kunne jeg falde for ham? Hvordan kunne jeg være så dum?

Stort interview i Ude og Hjemme

Der er sket meget i Christinas liv efterfølgende. Noget af det har hun vist i Årgang 0. Andet har været så smertefuldt, at hun har holdt det for sig selv. Selv har hun lagt mærke til, at hendes liv tager en drastisk ændring hvert femte år. Det fortæller hun til Bubber i denne uge i Ude og Hjemme i et stort og ærligt interview. Her giver hun også den sande forklaring på, hvorfor hun tog det svære valg, da hun flyttede til Sverige.

Stærk nok til at tale om krisen

Christina har netop nået sit mål og er blevet sygeplejerske. Hun er kommet så langt, at hun nu har overskud til at fortælle om den værste krise i sit liv. Se videoen her, hvor hun fortæller om det psykisk og fysisk voldelige forhold, som hun ikke kunne komme ud af. Ikke før hun tog en beslutning, som hun frygtede kunne koste hende livet.

Det fortæller Christina til Bubber i Ude og Hjemme:

- Har arvet min styrke fra min mor, som var gadebarn

- Derfor faldt jeg for den forkerte

- Min vej ud af det voldelige forhold

- Optog hans overgreb

- Jeppe er min største forelskelse

- Hverdagen ødelagde kærligheden

Sponsoreret indhold