Kultur

De unge mødre: Nadjas to dejlige drenge

11. maj 2014 af Kristian Bo Eriksen, foto:Gregers Kirdorf
Normalt er der to hovedpersoner ved et bryllup. Da Nadja fra De Unge Mødre blev gift, var der fire. Brudeparret og de to drenge, Sebastian og Sakarias.

Se alle billederne fra Nadja Kaaghs bryllup i galleriet i bunden af artiklen

Sebastian, 11, og Sakarias, 5, spillede mindst en ligeså stor rolle som brudeparret, Nadja, 30, og Rene, 32, da deres mor og far blev gift i Rimsø Kirke ved Grenå .

LÆS OGSÅ: Nadja om sit bryllup

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var i hvert fald vigtigt for brudeparret, at også drengene oplevede denne dag som deres store dag.

Plads til mobilen

Begge drengene havde fået et helt nyt jakkesæt med hver sin lille sløjfe. Med lilla nuancer, selvfølgelig. Men det gjorde nu ikke det helt store indtryk på dem. Selvfølgelig var det nye tøj fint, men Sebastian syntes, det var lidt svært at finde plads til mobiltelefonen i inderlommen. Meen det gik.

LÆS OGSÅ: Natascha: Min kæreste hjalp mig

Drengene var da også en stor hjælp for brudeparret. Sebastian fulgtes med sin far på dagen, og alle, der har prøvet at blive gift, ved, at et bryllup kan være en noget nervøs begivenhed. Så hjælper det af have en god ven, eller et sødt og livligt barn ved sin side.

Stolt over drengene

Til gengæld hjalp 5-årige Sakarias så sin mor med at holde nerverne i ro. Han fulgtes med hende og mormor Dorthe ind i kirken, da Nadja ankom for at gå op til altret, hvor hendes kommende mand ventede.

LÆS OGSÅ: Her er den nye yngste mor

Drengene selv tog det roligt. De nød tydeligvis dagen. Snakkede med familiemedlemmer, tjekkede sidste nyt på telefonen, og nød at kunne drikke en sodavand ved receptionen efter selve festen. Og mon ikke, der blev drukket flere sodavand under festen senere på aftenen.

En stor dag for to drenge, og to store drenge, der tydeligvis gjorde brudeparret stolte, og som gav Nadja og Rene endnu større glæde.

Sponsoreret indhold