Kultur

De unge mødres Katherina og Peter er kærester igen

8. juni 2013 af Joan Andersen / Fotos: Morten Mejnecke, Jacob Ljørring & Thomas Laursen
Et af de mest kendte par fra De unge mødre er fundet sammen igen, og vil nu kæmpe for at få deres forhold til at fungere.
Katherina og Peter fra De unge mødre
Katherina og Peter fra De unge mødre

Det mest kendte par fra De unge mødre, Katherina Pedersen og Peter Søborg, gik fra hinanden for knap et år siden. Nu har de fundet ud af, at de ikke kan undvære hinanden og er flyttet sammen. Peter har vendt Sjælland ryggen og er rykket til Vejle.

- Det har ligget i luften en stykke tid, men vi blev kærester igen lørdag den 1. juni. Alt det før var bare flirt, siger Peter med sit sædvanlige glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: Peter falder for de unge mødre - se hvem han har datet her

Parret, som begge er været med i De unge mødre i årevis, gik fra hinanden i august, da deres fællesbarn Alexzander var blot fem måneder. De blev boende sammen, indtil Katherina havde fundet et nyt hjem.

Peter er flyttet til Vejle

Camilla Petersen skal være mor til syv

Camilla Petersen fra De unge mødre bekræfter overfor Ude og Hjemme, at hun skal være mor til syv.

Læs artiklen her >>

Katherina valgte at flytte tilbage til Vejle, hvor hun kommer fra.

- Katherina sagde, at jeg kunne få lov til at se Alexzander så meget, jeg har lyst til, hvis jeg boede i nærheden, og jeg ser alligevel kun Lucas hver 14. dag, så jeg planlagde at flytte herover, fortæller Peter.

- Jeg havde også brug for luftforandring. Jeg havde brug for, at der skulle ske noget vildt og voldsomt, siger han. Og så var beslutningen om at flytte til Vejle ikke så svær.

Den store kærlighed

- Jeg kender jo Vejle, fra dengang Katherina og jeg mødte hinanden. Det er en ret stor by. Her mangler ikke noget. Og her sker væsentlig mere end i Farum, fortæller Peter, som desuden allerede har fået job i byen.

- Jeg fortsætter i Netto, siger han.

Det var ikke planlagt, at de to også skulle finde sammen igen, men de elsker hinanden og vil nu forsøge at få forholdet til at virke igen.

LÆS OGSÅ: Katherina blev overmandet af angst, da hende og Peter ventede barn sammen

Ikke flere børn

- Det er selvfølgelig ikke sket fra den ene dag til den anden, men vi blev først rigtigt kærester igen i lørdags, fortæller Peter.

Parret bor nu i en lejlighed i byen sammen med Katherinas søn Mikkel på syv år og deres dreng Alexzander på nu 15 måneder. Peters søn Lucas på otte år kommer på besøg hver anden weekend.

- Vi skal ikke have flere børn, der bliver der bare ballade ude af. Vi vil bruge vores tid på dem, vi allerede har. Det er vi ret enige om, afslører Peter.

Katherina og Peters lille familie

I galleriet her kan du se skønne billeder af den lille familie, der også består af Katherinas søn fra et tidligere forhold samt Peters dreng, der kommer på besøg hveranden weekend.

Sponsoreret indhold