Kultur

De unge mødres vilde fortid med sprut og stoffer

22. oktober 2012 af Karin Heurlin, Joan Andersen og Jannie Øberg
Vi kender flere af de unge mødre, som søde piger, der forsøger at være gode eksempler for deres børn. Men fælles for flere af dem er, at de trods deres unge alder har haft en ret vild fortid med fester, sprut og i flere tilfælde også stoffer.

Det er ikke ualmindeligt, at man som teenager skal prøve nogle grænser af. Men når man allerede som 14-årig kan tale om et forbrug af stoffer, må det være udtryk for, at noget i livet er lidt for svært. Sådan var det for Hannah Melissa Ginic. Gennem hele hendes skoletid blev hun mobbet af de andre, og det blev til sidst et alt for stort pres for den unge pige.

Samme historie gør sig gældende for flere af de unge mødre. En barndom med mobning samt lidt for meget fest og farver i teenageårene. For én af pigerne er det dog en lidt anden historie som gør sig gældende. Puk Rebezca har nemlig altid holdt sig langt væk fra alkohol og det vilde festliv, hvilket har noget med hendes barndom at gøre...

Heldigvis er alle pigerne igen på rette spor og vil det bedste for dem selv og deres børn. Læs om de unge mødres vilde fortid her i galleriet her:

Sponsoreret indhold