Kultur

Det er svært at falde til i København

31. august 2010 af Marianne Knudsen
Lejligheden minder om eks-kæresten
Foto: Morten Mejnecke
Foto: Morten Mejnecke

Godt nok er 23-årige Katharina Pedersen glad for at bo sammen med sin forlovede Peter S. Kragh på Amager, men det forhindrer hende ikke i at savne sin hjemby Vejle, som hun og sønnen Mikkel på fem år forlod i sommer.

Læs også om Camilla fra De unge mødre: Jeg har endelig fået job

- Jeg føler mig ikke rigtig hjemme i byen og savner min familie og venner, fortæller Katharina, der har måttet vente en børnehaveplads til Mikkel i hovedstaden. Det betyder, at hun dagligt har haft sin gang på den lokale legeplads, set masser af tegnefilm og spillet Wii med sønnen.

Video: Malou Stella hidsig

- Men han har fået plads i en specialbørnehave i begyndelsen af denne måned, siger den unge mor. Hun er heller ikke faldet til i Peters lejlighed, som han i sin tid købte sammen med sin daværende kæreste, Christina Brodersen, som også har medvirket i De unge mødre.

Læs også om Kristina fra De unge mødre: Jeg skal giftes

- Det spøger lidt i lejligheden af deres gamle minder, og det bryder jeg mig ikke om. Jeg vil gerne væk herfra og begynde forfra et andet sted med Peter og vores to drenge, siger Katharina. Det kan Peter heldigvis godt forstå, og derfor skal andelsboligen på Amager snarest sættes til salg, så de sammen kan finde et nyt hjem at sætte deres helt eget præg på.

Sponsoreret indhold