Kultur

Drømmer om at blive gravid

31. marts 2014 Af Karin Heurlin. Foto: Krestine Havemann
Selv om Remi blev tvangsfjernet, har Natacha Nikita ikke mistet drømmen om en familie. Hun håber på engang at få et barn med sin kommende mand
-

Da Remi blev tvangsfjernet i januar 2012, lå Natacha Nikita et halvt år i sin seng nærmest lammet af sorg. I dag har hun rejst sig op og fundet den store kærlighed. Nu håber hun, at de sammen kan blive forældre.

Frygter hvordan Remi vil reagere

- Vi snakker om, at vi gerne vil have et barn en dag, men jeg er selvfølgelig også skræmt. Mest over, hvordan Remi vil reagere, siger 23årige Natacha Nikita, som savner Remi hver eneste dag, og som ofte bebrejder sig selv som mor, fordi Remi blev taget fra hende. Men hun føler samtidig, at hun har forandret sig meget, siden hun blev mor første gang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kærester med en familiemand

Hun er også sikker på, at hendes 30årige kæreste er en rigtig familiemand. Det er hun i hvert fald vidne til, når de har samvær med Remi.

- Han og Remi har det rigtig godt. For eksempel har de plantet kartofler, som de sammen går og passer. Det gør mig simpelthen så glad at se dem sammen.

Det tog noget tid for Natacha Nikita helt at overgive sig til sin nye kæreste. Deres forhold virkede derfor ustabilt i begyndelsen, men i dag ved Natacha Nikita, at startproblemerne var hendes skyld.

Havde paraderne oppe

- Jeg havde paraderne oppe. Jeg har jo haft et turbulent liv, så jeg vidste ikke rigtig, hvilket ben, jeg skulle stå på. Det tog mig noget tid at indse, at han var den rigtige. I dag er jeg slet ikke i tvivl om, at vi kan gå gennem alt. Han gør mig simpelthen så lykkelig, siger Natacha Nikita, som allerede kalder kæresten "Min mand."

Det bliver han nemlig en dag ude i fremtiden, for datoen for brylluppet er allerede planlagt. Hvornår det bliver, holder den unge mor for sig selv. Hendes kommende mand foretrækker at stå uden for offentligheden, og derfor vil han heller ikke have sit navn frem.

Sponsoreret indhold