Kultur

Fitnessekspert Anne Bech er død

10. februar 2021 af Cecilie Lunding Tolversen. Foto: Thomas Laursen
Efter en hård kamp mod kræftsygdom er Anne Bech sovet stille ind. Hun blev 43 år.

Den personlige træner, forfatter og foredragsholder Anne Bech er sovet stille ind efter længere tids sygdom.

Det er blevet meldt ud på hendes Instagram-profil:

- Vores smukke Anne er sovet stille ind efter hård sej kamp mod sygdom. Hun var konstant omringet af varme, støtte og kærlighed fra familie og venner. Anne vil leve videre i vores alles tanker og minder med hende, og især i hendes to børn. Caroline og Louis.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Tusind tak for de utallige kram, tårer, beskeder, opkald, breve og smukke blomster. Det er tydeligt, hvor mange mennesker Anne nåede at berøre i sit liv.

- Også en stor kærlig tak til Amager Hospital Akutklinik for deres uvurderlige støtte og deres dygtige omsorgsfulde sygeplejersker og læger.

Fortalte åbent om kræftforløb

Anne Bech har været professionel danser, deltaget i flere tv-programmer, hvor hun har guidet danskerne til en sundere livsstil, og udgivet en række bøger om kost og træning. Heriblandt bøgerne "Tab dig, hvor du vil" og "Toptrimmet på 12 uger".

Derudover har hun været personlig træner for flere kendisser. Blandt andet Christiane Schaumburg-Müller og Thomas Skov.

Siden februar 2019 har hun dog været syg med kræft og ikke været i stand til at arbejde, men har fortsat med at dele åbent ud af sit liv og kræftforløb, når hun har haft overskud til det.

Det har hun blandt andet gjort på sin Instagram-profil og i Podimo-podcasten "Anne Bech har kræft", hvor hun fortæller om at gå fra at udleve fitnessdrømmen til lige pludselig at leve i et mareridt med en kræftdiagnose, men samtidig forsøge at have lyse og glade dage med sine to børn.

Anne Bech efterlader sig børnene Caroline og Louis.

Læs også: Lad min datter leve

Sponsoreret indhold