Kultur

Folder sig ud som side 9-pige

15. juli 2010 af Redaktion
19-årige Line Cecilie har fået taget frække billeder til Ekstra Bladet.

Der er sikkert nogle, der vil have fordomme og mene, at en ung mor ikke bør gøre den slags. Men det er 19-årige Line Cecilie Sørensen, kendt fra realityserien De unge mødre på Kanal 4, fuldstændig ligeglad med.

Ung og flot mor
Nu har hun gjort det, og hun fortryder ingenting.
- Billederne er så flotte, og jeg er meget stolt af dem. Jeg glæder mig til folks reaktion på, at jeg ud over at være en ung mor også er en flot pige, siger Line Cecilie, der springer ud som Side 9-pige i Ekstra Bladet i sensommeren.

Læs også: Alenemor til to

Fritidsmodel i 13 år
Da Line Cecilie fra Viborg for et stykke tid siden blev kontaktet af en københavnsk fotograf, der havde set billeder af hende på nettet, og som mente, at hun ville være en god Side 9-pige, krævede det ikke megen overtalelse. Den unge mor har været fritidsmodel, siden hun var 13 år, og har været eventpige til forskellige arrangementer.

Beholdt trusserne på
Dog var det vigtigt for hende, at der var tale om en seriøs fotograf, der ikke blot ville have hende til at posere nøgen foran kameraet.
- Det var meget professionelt, og jeg valgte også at beholde trusserne på og dække mine bryster, fordi jeg ikke ønsker at blive udstillet på den måde. Alligevel synes jeg, at billederne er blevet frække, smiler Line Cecilie, der har sønnen Lucas på to år.

Læs også: Camillas vej til lykken

Alenemor i januar
Hun medvirkede for første gang i De unge mødre-serien som 16-årig og nybagt mor. Herefter har seerne i flere sæsoner kunnet følge hverdagen på godt og ondt hos Line Cecilie, kæresten og Lucas.
I januar i år blev hun alene med Lucas efter fire års forhold til faderen, som sønnen nu ser hveranden weekend.

Vil være single
Den kønne pige kunne sikkert hurtigt finde sig en ny kæreste, men hun har valgt at være single for en tid.
- Jeg søger ikke nogen kæreste. Efter fire års forhold har jeg brug for at finde mig selv først, siger Line Cecilie

Sponsoreret indhold