Kultur

Framnes: Jeg er i et sort hul

14. december 2011 af Karin Heurlin
Camilla Framnes mente det af hele sit hjerte, da hun sagde ja til Christian i kirken. Hun troede nemlig, at alle deres problemer ville løse sig, hvis de blev gift. Det gjorde de ikke. Tværtimod. Nu er skilsmissepapirerne sendt ind.

Det var glædestårer, der løb ned af Camilla Framnes kinder den 10. september, da hun endelig fik sit drømmebryllup. Og det var lykke, der fik hende til at bryde helt sammen to gange under sin bryllupstale til Christian, hvor hun satte ord på, hvor meget hun elskede ham.

Ordene har hun faktisk ikke fortrudt, selv om hele hendes verden har ændret sig her mindre end tre måneder efter.

- Da jeg sagde ja til Christian i kirken, mente jeg det af hele mit hjerte, slår Camilla fast.

Papirerne sendt ind
I dag er det ikke glædestårer, som i flere uger er løbet ned af 24-årige Camillas kinder. Kærligheden til Christian har hun godt nok stadig. Men troen på deres ægteskab har hun fuldstændig mistet, og skilsmissepapirerne er sendt ind.

- Lige nu er jeg nede i et dybt sort hul. Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skal gøre, siger den unge mor stille med en stemme, hvor den sædvanlige glade, nordjyske klang er som sparket væk.

Meget andet er blevet sparket væk fra Camilla Framnes de sidste uger.

Da hun til sit bryllup smed skoene og dansede brudevals med sin elskede, var det ellers, som om alt gik op i en højere enhed. Efter mange svære år var Camilla en succes. Sådan så det i hvert fald ud for gæsterne, som dannede en cirkel omkring det dansende brudepar.

Web-tv: Camilla Framnes må gennemgå en barsk telefonsamtale midt i sin skilsmissekrise

Skændes om penge
Camilla havde på det tidspunkt ikke alene sagt ja til sin store kærlighed. Hun havde også smidt over 50 kilo. Havde udgivet en bog. Holdt foredrag. Og så var hun i gang med en uddannelse som kontorelev, så hun kunne komme langt væk fra kontanthjælpssystemet.

I virkeligheden var Camillas liv dog langt fra så lyserødt, som det så ud for gæsterne. Og som hun ihærdigt forsøgte at overbevise sig selv om. Det indrømmer hun i dag.

- Op til brylluppet havde Christian og jeg store problemer. Der var bare ikke så mange andre end min mor, der kendte til dem. Flere gange var vi faktisk ved at lægge brylluppet ned, men det gjorde vi ikke. Jeg troede naivt på, at når bare vi blev gift, så ville vi blive en rigtig kernefamilie. Desværre blev vores problemer bare endnu værre efter brylluppet, siger Camilla ærligt.

Læs også: Camilla Sophia vil være det gode eksempel

For børnenes skyld
Parrets problemer handlede blandt andet om deres pressede økonomi. Hver gang de talte om penge, havde de svært ved at styre deres frustrationer, og gang på gang ramlede de sammen i smertefulde skænderier. Andre tidspunkter kunne de næsten ikke tale sammen.

- Vi havde dage, hvor vi slet ikke talte. Jeg kunne gå grædende rundt i haven, mens Christian sad indenfor. Det var så hårdt, siger Camilla, som for et par uger siden indså, at hun hverken kunne eller ville leve med det.

- Jeg har valgt at gå fra Christian både for min egen - og for børnenes skyld. Vi kan ikke byde dem det her. Faktisk kan jeg også mærke, at de er blevet gladere, siger Camilla, som har toårige Sebastian med Christian. Fra et tidligere forhold har hun Oliver på seks, og det er netop hans fremtid, som nager hende mest lige nu.

- Christian har jo været der for Oliver så længe, han kan huske. Lige nu er Oliver bange for at miste Christian, og det kan jeg godt forstå. Hvad skal der ske mellem de to? Det er næsten det værste af det hele, og det sårer mig sindssygt meget. Det betyder meget for mig, at de to bevarer kontakten. Jeg har også sagt til Christian, at hvis han for eksempel tager Sebastian med i Zoo, skal han også tage Oliver med. Jeg skal nok betale billetten.

Læs også: Katherina har reddet sit forhold

Sponsoreret indhold