Kultur

Gravid med sin nye kæreste

19. april 2011 af Marianne Knudsen
Christina Skovfoged fra De unge mødre har mødt kærligheden og venter nu sit andet barn til august. Parret havde kun kendt hinanden i to måneder, da Christina blev gravid.

20-årige Christina Skovfoged fra realityserien "De unge mødre" havde ikke kendt sin nye kæreste i mere end to måneder, førend hun kunne fremtrylle en positiv graviditetstest. Heldigvis lod den unge fyr sig ikke afskrække, men blev i stedet glædeligt overrasket.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var ikke planlagt, men jeg har længe ønsket mig børn, og med Christina føles det bare rigtigt, siger 24-årige Kent Kjæmpe, der har været den unge mors kæreste siden oktober sidste år. Også Christina blev overrasket. Men hun glæder sig over sin voksende mave, fordi hun gerne vil give sin lille tre-årige datter, Maja, en lillesøster eller -bror.

- Jeg synes ikke, der skal være for mange år mellem søskende, for så får de ingen glæde af hinanden. Derfor synes jeg, det passer meget godt at være blevet gravid nu, mener Christina, der bor i et lille rækkehus med egen have i Sabro uden for Århus.

Parret lærte hinanden at kende på Kents initiativ. Han havde spottet Christina i realityserien i fjernsynet og syntes, hun så både sød ud og lød fornuftig. Derfor sendte han hende en besked på Facebook - og hørte intet.

- Jeg får rigtig mange henvendelser fra folk, jeg ikke kender, og jeg svarer aldrig på dem. Jeg vil gerne være privat på Facebook og accepterer kun venner, jeg kender, siger Christina. Men Kent blev ved med at sende søde beskeder til hende, og til sidst valgte hun alligevel at svare ham.

- Så kunne det da være, at han ville lade mig være i fred, smiler hun. Hendes svar blev begyndelsen på en lang mailkorrespondance, der endte med, at Christina invitererede Kent fra Silkeborg på besøg.

- Jeg var spændt på at møde Kent, og han var præcis, som jeg havde forventet. Rar og dejligt afslappende at være sammen med, fortæller Christina og sender kæresten et forelsket blik.

Læs også: Natacha skal i retten

Kriller i maven
Også Kent fik indfriet sine forventninger, men skynder sig at understrege, at han altså ikke tog kontakt til Christina, fordi hun er et kendt ansigt.

- Det var udelukkende, fordi jeg syntes, hun lød dejlig, siger han og fortæller, at han i begyndelsen måtte vænne sig til, at folk på gaden kiggede efter dem - og at mange har en holdning til hans kæreste.

Han har også skulle vænne sig til Kanal 4's snurrende kameraer, der jævnligt kommer på besøg hos Christina for at optage til den populære realityserie. Selv om parret nu har været kærester i lidt mere end et halvt år, flakser sommerfuglene stadig rundt i maverne.

Christinas datter Maja er også blevet rigtig glad for sin mors nye kæreste og spørger straks efter ham, når han ikke er hos dem. Noget, der glæder den unge mor.

- Jeg har altid været forsigtig med at introducere nye kærester for Maja, fordi hun ikke skal møde nogen, før jeg er nogenlunde sikker på, at forholdet kan blive til noget. Jeg ved af erfaring, at nogle fyre bliver ret forskrækkede, når først virkeligheden med et barn melder sig, siger Christina og tilføjer, at hvis man vil have noget med hende at gøre, må man tage hele pakken.

Vild med Maja
- Maja følger med og skal også kunne lide min kæreste, fastslår hun. Det har Kent været indforstået med lige fra begyndelsen.

- Jeg vidste jo, at hun havde Maja, men det har ikke på noget tidspunkt afskrækket mig. Jeg synes, hun er en skøn pige, og vi kan godt finde ud af at lege sammen, smiler han. Kent forsøger dog på ingen måde at erstatte Majas rigtige far, som i dag slet ikke ser sin datter.

Christina og Majas far gik fra hinanden kort efter fødslen. Men denne gang frygter Chrstina ikke, at hun bliver alenemor.

- Kent er anderledes og også ældre, og det tror jeg gør en stor forskel. Men det er selvfølgelig svært at forberede sig på, hvordan livet bliver som forælder for første gang. Jeg har dog forsøgt at forberede Kent lidt på det, griner hun, som denne gang tager det helt afslappet med sin graviditet.

- Jeg ved jo nu, hvordan det er at blive mor. Jeg er slet ikke så usikker på det, og jeg er helt med på, at min nattesøvn forsvinder for en tid. Sådan er det at blive mor. Det er hårdt, men det bliver opvejet af, hvor fantastisk det er at få en baby, siger den vordende andengangsmor, der har termin den 24. august.

Sponsoreret indhold