Kultur

Gravide Cellina Martinna afslører: Vi skal have en dreng

1. maj 2016 Foto: Janus Nielsen/Kanal 4 - Af Kristian Bo Eriksen
Cellina Martinna fra De unge mødre har været plaget af kvalme under sin graviditet. Men det blev glemt, da hun var til scanning i fredags for at få at vide, hvilket køn hendes kommende baby har.

-Vi glæder os til lillebrors ankomst til oktober, kunne en glad Cellina Martinna fra De unge mødre skrive på Instagram efter hun i fredags havde været til en ekstra scanning, der skulle fortælle hende selv og Mikkel, om de skulle have en dreng eller pige, når Milan, 2, til oktober bliver storebror.

LÆS OGSÅ: Gravide Martinna fra De unge mødre: Måske vil jeg tandemamme

Selvfølgelig begyndte lykønskningerne at strømme ind til den unge mor.

Aner ikke hvad han skal hedde

-TAK for alle lykønskningerne. Tænk engang at vi skal have endnu en lækker lille dreng, skriver Cellina Martinna på Instagram, hvor hun også fortæller, at den scanning, de var til, var en ekstra scanning de selv havde købt sig til for netop at få at vide, hvilket køn deres kommende baby har.

Cellina bliver også spurgt på Instagram, hvad hendes nye søn så skal hedde, eller om hun er begyndt at overveje navne. Men så langt er Cellina Martinna ikke kommet:

LÆS OGSÅ: Williams fødselsdag: Derfor festede Amanda Sisse med sin eks

-Jeg aner simpelthen ikke, hvad han skal hedde, skriver hun.

Kvalme er et godt tegn

Hun har termin den 29. oktober, og er altså endnu ikke så langt henne i sin graviditet. Indtil videre har hun været plaget en del af kvalme under sin graviditet. Det generer hende selvfølgelig, men hun håber, det vil bedre fremover.

-Selvfølgelig er der lidt bøvl med kvalme og den slags, men hvad er det man siger, kvalme under graviditeten er bare et godt tegn. Sådan vælger jeg i hvert fald at se på det, har Cellina Martinna tidligere sagt til Ude og Hjemme.

LÆS OGSÅ: Cellina Martinnas dobbelte glæde: Fødselsdag og ny baby på vej

Du kan følge Cellina og hendes familie på Instagram.

Sponsoreret indhold