Kultur

Guide: Tre af de bedste krimipodcasts

9. marts Af Aviaya Hoffmann.
Foto: Colourbox
Disse tre krimipodcasts med historier fra virkelighedens verden vil med garanti få dig til at sidde på kanten af stolen med rystende krop.
Kvinde i tog lytter til podcast

Mørkeland

Mørkeland er en lang række grusomme fortællinger, der virkelig kan fange interessen. Mange mennesker lytter allerede til Mørkeland og med god grund.

Hvert afsnit tager omkring en time og tredive minutter. Værterne er Camilla Bjerregaard Aurvig og Kristine Sofie Bugbee.

Under podcasten fortæller Camilla og Kristine hver en række skræmmende fortællinger fra virkelige forbrydelser, der får ens kæbe til at hænge helt nede ved gulvet. Det mest uhyggelige er afsnit 38. Dette afsnit fortæller om en tragisk og grum hændelse, hvor en 25-årig kvinde bliver tilbudt et lift hjem af en kollega, der har skumle motiver.

Hvis du er til spændende krimi, vil du ikke misse Mørkeland. Du kan høre den, mens du laver mad eller vasker tøj. Medmindre du er så opslugt af den, at det er umuligt at koncentrere sig om andet.

Du kan lytte til Mørkeland, der hvor du foretrækker at lytte til podcasts.

Bandeland

Bandeland er en podcast baseret på virkelige hændelser. Der bliver talt om bander, bedrag, stoffer og afpresning. Selvom vi bor i lille uskyldige Danmark, foregår der stadig meget, som ikke bliver talt lige så højt om.

Hovedemnet i denne podcast er LTF - også kendt som banden Loyal To Familia. I disse fortællinger bliver der gravet op i nogle af de banderelaterede ting, der er sket gennem årene.

Hvert afsnit varer omkring tredive minutter, og værten Knud Brix er god til at gøre fortællingen livlig. Denne podcast er spændende, især hvis man interesserer sig for bandemiljøet.

Du kan lytte til Bandeland hos Ekstra Bladet.

Nationens mareridt

Alle nationer har nogle forbrydelser, indbyggerne aldrig glemmer. Nogle forbrydelser, der skræmte livet af dem. Nogle forbrydelser, der faktisk var nationens mareridt. Denne podcast fortæller om nogle af disse forbrydelser.

Hvert afsnit varer omkring tredive minutter, hvor der bliver fortalt i detaljer om forbrydelserne og opklaringsarbejdet. Denne podcast er ikke for folk, der bliver hurtigt skræmt.

Lyt med herunder eller der, hvor du foretrækker at lytte til podcasts.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold