Kultur

Guide: Tre gange selvhjælp

27. april Af Anna Møller.
Foto: Colourbox.
Leder du efter en ny bog om krop, sind og selvudvikling, så kan du måske finde inspiration her.
Kvinde dyrker yoga

1. Intuition

”Følg tegnene – En guide til et spirituelt liv” er til dig, der f.eks. oplever at møde de samme tal igen og igen i dit liv og som er nysgerrig og åben over for spiritualitet og ting som drømmetydning. Bogen handler om at træne og styrke sin intuition – og turde tro på den – og at se tegnene omkring én.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dermed øges den spirituelle bevidsthed, og vi finder ro og retning i vores liv, mener bogens forfatter, Camilla Kjems. Udover forfatter til bøger som “Du skal turde elske først” er hun mediechef i Aller.

Camilla Kjems: Følg tegnene – En guide til et spirituelt liv. Gyldendal, 250 kr. Udkommer torsdag.

Bogens forside
Foto: PR.

2. Underliv

Det kvindelige underliv er måske ikke lige noget, vi taler om til hverdag. Men det vil Emma Libner gerne lave om på. Hun har i forvejen en podcast og den morsomme Instragram-profil @kh_underlivet, hvor hun sammen med sine 17.000 følgere snakker åbent og (k)ærligt om underlivet.

Med bogen ”KH Underlivet” vil hun sætte fokus på at dele vores tanker om lyst, manglende orgasmer, (menstruations)smerter, skam, misforståelser og længsler, og bogen er især til dig, der mangler noget at spejle dig i.

Emma Libner: KH Underlivet. Grønningen 1, 300 kr. Udkommer tirsdag.

Bogens forside
Foto: PR.

3. Yogafilosofi

”Bogen om Dharma” er en bog til dig, der er interesseret i yogafilosofi og gerne vil opnå dit fulde potentiale. Bogens forfatter, Simon Haas, fortæller om sin vej mod at finde den ældgamle Dharma-kode, der skulle hjælpe én til at træffe oplyste valg ud fra fire dimensioner: Sandhed, renhed, ikke-vold og disciplin.

Allerede som dreng begyndte Simon Haas at studere de indiske sanskrittekster og boede i mange år i tempelklostre i Indien, og bogen her er resultatet af hans mange studier.

Simon Haas: Bogen om Dharma. Screaming Books, 210 kr. Er udkommet.

Bogens forside
Foto: PR.

Sponsoreret indhold