Kultur

Hannah forlovet med Maks

28. september 2010 af Marianne Knudsen
Hannah fra De unge mødre tror på kærligheden og er blevet forlovet med Maks

Selv om de kun har kendt hinanden i syv måneder, er Hannah fra "De unge mødre" sikker i sin sag. Hun og kæresten Maks Overgaard hører sammen.

- Efter det, vi har været igennem, er jeg ikke længere i tvivl om, at vi kan klare alt sammen, siger 18-årige Hannah Ginic med hentydning til den undersøgelse i hovedet, som hun i sommer fik foretaget på Århus Universitetshospital.

Ude og Hjemme på facebook

Da Hannah var tre år, opdagede lægerne, at hun havde vand i hovedet. Som 13-årig gennemgik hun en operation, hvor hun fik indopereret et kateter med en indbygget ventil i et af hjernens hulrum.

Den anden ende af kateteret blev ført ned til bughulen, hvor det overskydende hjernevæske bliver ledt til.

Læs også: Malou Stella må ikke flytte for mor

Humørsvingninger
Det har indtil for nylig fungeret fint for den unge mor. Men i de seneste måneder har hun døjet med hovedpine og især humørsvingninger, hvorfor man frygtede, at hun havde et for stort tryk i hovedet.

Undersøgelsen i Århus, der også indebar en mindre operation, hvor Hannah fik en trykmåler indopereret i et døgn, har dog ikke givet noget endeligt svar. Det venter Hannah stadig på.

- Jeg ville selvfølgelig have det bedst med at vide, hvad der skal ske med mig. Men her er det så rigtig rart, at Maks er ved min side. Selv om jeg bestemt ikke har været nem at bo sammen med, smiler Hannah.

Hendes humør har svinget voldsomt. Det ene øjeblik var hun glad, det næste ville hun bare være sig selv.

Forlovet
- Jeg vidste godt, at det ikke var fair over for Maks, men jeg kunne ikke styre det. Det kunne Maks heldigvis, og det har givet os et stærkt forhold, fortæller Hannah, der forleden overraskede sin jævnalderende kæreste ved at spørge, om han ville forlove sig med hende.

- Han blev noget paf, men sagde da ja med det samme, griner Hannah, der er mor til Cecilya på 14 måneder. Parret og datteren bor sammen i Hannahs lejlighed i Skive. Hun er begyndt på en tre-årig HF på VUC, og han går på byens handelsskole.

- Vi har det virkelig godt sammen, og Maks er god til at hjælpe med Cecilya. Vi er blevet en lille familie, siger Hannah.

Læs også: Uden hjælp fra mor går det ikke

Sponsoreret indhold