Kultur

Hannah Melissa siger det åbent: Undskyld René

25. december 2015 Arkivfoto: Thomas S. Laursen - Af Kristian Bo Eriksen
Den sidste måneds tid har været hård at komme igennem for Hanna Melissa fra De unge mødre. Og det er gået ud over René. Nu siger hun helt åbent undskyld til René på sin blog.

-Jeg har undskyldt ansigt til ansigt, men gør det også her, skriver Hannah Melissa fra De unge mødre på sin blog, melissag.bloggersdelight.dk.

-Jeg er ked af, at tingene er gået udover min familie og jeg vil have, at alt skal være godt, og at vi holder sammen hele vejen igennem som vi altid har gjort. Jeg må tage mig sammen og det har jeg i sinde at gøre, lovet hun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa genoplivede sin mor

Men Hannah Melissa har da også sine grunde til at have været i dårligt humør den sidste måneds tid. Som hun selv forklarer:

-Vores lille elskede familiemedlem, Coda (vores hunde poms) er gået bort.

-Det var og er super hårdt, når der oveni har været indbrud, min mor havde hjertestop osv. Alting er kommet lige efter hinanden i den måned hvor tingene burde være hyggelige og rolige.

Verdens heldigste pige

-Desværre er det gået udover René , jeg ved ikke om i damer måske kender følelsen af, at når det hele bliver for meget går det udover dem man står nærmest, selvom det i den grad er uberettiget ??, fortæller Hannah Melissa på sin blog.

LÆS OGSÅ: Nadja Kaagh: Det har været et hårdt halvt år

-Selvom parforholdet kan føles som en ordentlig gang lort nogen gange, grundet alle de negative ting der er sket i øjeblikket, så kan jeg ikke lade være med at føle mig som verdens heldigste pige, når jeg egentlig tænker over hvor meget jeg har, skriver hun.

Men hun har da heldigvis også gode nyheder. For Hannah og resten af familien skal igenhave hund. For Renés julegave til Hanna Melissa er blandt andet en ny, lille sød hund.

Er det dobbeltmoral?

Og så rejser hun et moralsk spørgsmål på bloggen:

-René mener ikke, at vores unger skal have for mere end 500 kroner hver i julegave, men på billedet kan i nok se at der er nogle stykker og også for mere end det ovenstående beløb.

-Cecilya har fået 17 gaver og Molly har fået 7 .. Det passer mig også fint. De har fået for lige meget hver cirka, MEN ..

LÆS OGSÅ: Jublende glad Silas Holst: Nyt medlem i familien

Hannah Melissa selv får foruden sin ny hund også en komplet makeover med det hele, og det bliver meget dyrere end de 500 kroner.

-Jeg spurgte hvorfor, hvortil han siger, at børnene stadig kan nå at lære, at pengene ikke kommer af sig selv, men at det er for sent at redde mig, skriver hun, og spørger: Er det dobbeltmoralsk?

Sponsoreret indhold