Kultur

Hannah Melissa udleveret af kæreste

21. februar 2013 af Joan Andersen
På hendes facebook-profil, står der stadig, hun er i et forhold, men Hannah Melissa Ginic er single. Det stormfulde forhold til Philippe fra Falster varede blot en uge. Nu græder han ud hos Se og Hør.

- Jeg var da træt af det og ked ad det. Han var jo røvlækker og intelligent, men han var også en stor mundfuld. Og vi havde jo ikke kendt hinanden så længe, siger Hannah om dørmanden Philippe, som hun nåede at være kærester med i blot en uge.

Stormfuld forelskelse

De unge mennesker mødte hinanden på datingsiden hot.dk. Efter en uge tog Philippe turen fra Falster til Skive for at besøge Hannah.

De unge mødre i sæson 16

De unge mødre er tilbage på Kanal 4 med både nye unge mødre, og gamle kendinge.

>>Læs alt om De unge mødre i sæson 16 her.

- Efter tre dage sagde han, at han elskede mig. Efter en uge ville han flytte ind. Han ville tage hjem og hente sin motorcykel, sin Wii og sin playstation og flytte ind. Han havde ellers sagt, at han var en normal fyr, der tog tingene stille og roligt, fortæller Hannah og griner lidt.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa er flygtet fra kommunen

Han blev hos hende i en uge, hvor de sammen offentliggjorde på facebook, at de var kærester.

- En dag ville jeg bare væk fra ham, så jeg tog hjem til en veninde lidt, siger Hannah, som alligevel nåede at præsentere fyren for familien.

- Han var med hjemme hos min mor, hvor han sad og sagde til hende, at han ikke var sådan en fyr, der bare smuttede, fortæller Hannah, som også nåede at præsentere ham for sin datter Cecilya.

De unge mennesker lagde planer sammen, men alt gik i vasken.

- Det var meningen, at Philippe og jeg skulle have været sammen på Valentinsdag. I stedet lå jeg syg og fik at vide, at han havde tippet Se og Hør om mig, siger den 20-årige mor.

Udleverer Hannah i Se og Hør

Og ganske rigtig. Da Ude og Hjemme fanger Philippe, fortæller han, at Se og Hør har eneret på hans historie om Hannah, og han får penge for at tale med dem.

- Jeg anede ikke, hvem hun var, før mine venner advarede mig mod hende. Hun er jo ikke helt rask i hovedet. Jeg vil gerne ud af det igen. Jeg har aldrig oplevet så manipulerende et menneske, siger Philippe, der er i gang med et selvstudie i idræt og psykologi med henblik på at komme ind på universitetet.

Kærester for sjovt

Forholdet mellem dem sluttede brat, da Philippe stak halen mellem benene.

- Jeg havde Cecilya i bad, og han sagde, han ville træne. To timer efter fik jeg en sms om, at han sad i toget på vej hjem, siger Hannah.

- Nu siger han, jeg er farlig. Jeg tror, han mener psykisk farlig, manipulerende og sådan noget, siger hun forundret og står nu tilbage med Cecilya, der ikke helt kan forstå, hvad der foregår.

- Jeg har forsøgt at forklare hende, at vi bare har været kærester for sjovt, siger Hannah og understreger, at ingen tilfældig kæreste nogensinde får lov til at mødes hendes datter igen.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa blev banket af kæresten

Læs masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre i galleriet nedenfor, og læs mere om hvad du kan forvente af sæson 16, når De unge mødre ruller over skærmen på Kanal 4!

Sponsoreret indhold