Kultur

Her er Natacha Nikitas slankeplan

26. juli 2011 af Karin Heurlin
Natacha Nikita fra De unge mødre vil smide 18 kilo for sønnen Remi
Foto: Steen Wrem
Foto: Steen Wrem

De første par kilo er smidt, og motivationen er på sit højeste. 20-årige Natacha Nikita fra Albertslund nær København har netop kastet sig ud i en helt ny livsstil, og målet er klart. Hun vil tabe sig 18 kilo på et år.

- Det, som driver mig allermest, er min søn Remi. Han skal ikke miste sin mor, og jeg ved jo godt, at hvis jeg ikke taber mig, risikerer jeg at dø. Jeg vil da også gerne have, at han engang siger "min mor er bare for sej", siger Natacha Nikita, som slet ikke er i tvivl om, at vægttabet nok skal lykkes.

Inden hun blev gravid, tabte hun sig nemlig 25 kilo på et år, og den følelse, hun havde efter vægttabet, glemmer hun aldrig.

- Jeg var langt mere glad og meget mere tilfreds med mig selv. Det kunne virkelig mærkes på selvtilliden. Dengang gik jeg også meget mere op i mig selv, og hvordan jeg så ud, siger Natacha Nikita, som længe har haft planer om at gå i gang med vægttabet, men der er hele tiden kommet forhindringer i vejen.

De unge mødre: Jeg er blevet en bedre mor

(Før graviditeten)
Senest har hun kæmpet med sorgen efter to dødsfald i den nærmeste familie, og det gjorde det svært at finde motivationen til at lægge sine kostvaner om.

- Det er vigtigt at begynde på et tidspunkt, hvor man føler sig klar, og hvor man føler, ens vilje er størst, siger Natacha Nikita og understreger, at hun i den grad føler, hendes vilje er på det højeste. Derfor har hun nu droppet alt sukker, ris, pasta og hvidt brød.

- Men jeg sulter mig ikke. Det ville jeg aldrig gøre, for så tager man bare på med det samme igen. Det har flere af mine veninder prøvet, siger hun.

- Jeg har valgt at tage det lange, seje træk i stedet. Det, tror jeg, er både det sundeste og mest holdbare.

Få hjælp til dit vægttab med Ude og Hjemmes Slankeklub

Sådan vil Natacha Nikita tabe 18 kilo:

Morgen:
3 dl youghurt.

Frokost:
Råkost.

Aften:
Salat med kylling eller andet kød.

Lækkersulten:
- Når jeg får lyst til noget sødt, laver jeg en smoothie med frosne bær og mælk.

I byen:
Når jeg er ude, spiser jeg, hvad der bliver serveret - bare i små mængder.

Sponsoreret indhold