Kultur

Hold da op en forskel : Nu har Camilla tabt mere end 26 kilo

2. januar 2016 Foto: Privat - Af Kristian Bo Eriksen
Camilla Framnes fra De unge mødre har lagt et billede på sin blog, der mere end ord fortæller, hvor meget hun efterhånden har tabt sig. Billedet er godt nok 6 år gammel, og det er taget, da hun vejede allermest, men alene det sidste halve år har hun smidt 26,5 kilo.

-De første 2 uger på F2 er gået, og jeg er stadig helt høj, jeg har yderligere smidt 2,5 kg, og HALLOOO jeg er begyndt at mærke/se muller på mine overarme, sådan skriver Camilla Framnes, som vi kender fra De unge mødre, på sin blog. Camillaframnes.dk

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun fulgte før jul et program, Fit1, der både handler om træning og sundt kost, og dengang tabte hun sig så meget, at hun totalt siden hun fødte Victor for et halvt år siden, havde smidt 24 kilo. Godt nok ikke kun under de 4 uger under F1, men hun har været så tilfreds med programmet, at hun nu er i gang med fortsættelsen Fit2. Og indtil nu er hun kommet op på at have tabte 26,5 kilo i alt det sidste halve år.

LÆS OGSÅ: Camila Framnes: Jeg er så hammerstolt

-Jeg var i gemmeren i går og fandt en billede fra jeg var på min maxvægt, kontra nu -DET ER SÅ VILDT…. Jeg er en meget stolt Camilla, skriver hun om det billedet, hun har lagt på sin blog, og som vi med tilladelse fra hende selv her viser.

Camilla Framnes i dag - og for 6 år siden. Foto: Privat

Camilla begyndte på Fit2 for to uger siden, og det gav hende en udfordring med selve juleaften. Men den klarede hun også.

Flæskesteg uden svær

-Jeg har valgt at fortsætte F2, også hen over julen, men heldigvis betyder det jo, at ikke alt er forbudt, så længe du holder din træning mm. Så jeg fik også flæskesteg (uden svær), kartofler med lidt sovs og en rådkålssalat.

LÆS OGSÅ: Emmas egen forklaring: Derfor holder jeg pause fra Årgang 0

-Desserten var for mig, vanilje skyr med hakket mandler og lidt hindbærsovs. ALT den mad gjorde jeg på ingen måde følte trang til at skulle spise mere og dog en kop kaffe og 1 stk havregrynskugle (min mors de bedste), men så var det også den jul for mig. Jeg sprang ud af sengen den 25. december ude hos min mor, og tog mig en 5 km løbetur. JEG ELSKER MIT LIV, skriver hun på sin blog.

Min glæde er 10-doblet

-Der rigtig mange der spørger om jeg træner med Victor, og nej det gør jeg faktisk næsten aldrig. Jeg hare valgt at tage mig den frihed (fordi Kevin også bakker mig op, og giver mig muligheden) for at tage en time til halvanden ”fri” hver dag, til at træne, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes holdt barnedåb: Næste gang er det bryllup

-Jeg synes med børn i huset, og alle ens gøremål, så er der altid run på og man kører med 280km i timen hele tiden, og derfor VED JEG at den time hver dag hevet ud af familien, giver 10 timer den anden vej, fordi mit overskud, glæde, ALT bare er 10 doblet, mener hun.

Du kan læse meget mere om Camillas træning og kost på hendes blog.

Sponsoreret indhold