Kultur

Jeg har endelig fået job

30. august 2010 af Marianne Knudsen
Camilla jubler over sit nye job i Hjørring Kommune
Foto: Lars Horn
Foto: Lars Horn

Endelig! 22-årige Camilla Framnes Henriksen er ikke bare glad. Hun er jublende lykkelig, for det er lykkedes hende at få den elevplads, som hun så brændende har både kæmpet for og drømt om. For to uger siden begyndte hun som kontorelev på borgmesterkontoret i Hjørring Kommune.

- Jeg tudbrølede simpelthen, da de ringede og sagde, at de ville have mig, fortæller Camilla, der efter en pause har sagt ja til igen at medvirke i Kanal 4's realityserie "De unge mødre".

Læs ogsåom Kristina fra De unge mødre: Jeg skal giftes

Vægttab giver selvtillid
Premiereafsnittet af den nye sæson viste ellers en slukøret Camilla, der fik afslag på en ansøgning. Men det fik altså ikke den unge mor til at give op. - Jeg har fået så meget selvtillid efter mit vægttab, og det har helt sikkert været med til at holde gejsten oppe. Førhen ville jeg have troet, at jeg fik afslag, fordi jeg var tyk og så ud som om, jeg ikke kunne lave noget. Men det tror jeg ikke længere, og derfor vil jeg gerne være med i serien igen og vise, at jeg er kommet så langt, smiler Camilla.

I foråret medvirkede hun i programmet "De unge mødres drøm", hvor hun gik i gang med at tabe sig. Det er siden blevet til et vægttab på 48 kilo - og nu mangler hun kun 12 kilo for at nå sin ønskevægt.

Læs også om Katharina fra De unge mødre

Flere børn
- Det har ændret alt. Jeg har fået mere overskud til mine to drenge, og jeg er blevet en meget gladere pige at være sammen med, siger Camilla. Som 18-årig blev hun mor til Oliver, men forholdet til faderen holdt ikke.

Da Oliver var halvandet år, fandt Camilla kærligheden igen. Han hedder Christian, og planen er et bryllup i 2012. Sammen er de blevet forældre til lille Sebastian, der nu er blevet et år. Og står det til Christian, må børneflokken gerne udvides. - Ja, han taler meget om at få flere børn, griner Camilla. Hun er ikke afvisende over for ideen, men et er sikkert: - Jeg vil vente til, jeg er færdig med min uddannelse. Nu føler jeg, at jeg endelig er på rette vej.

Sponsoreret indhold