Kultur

Josephine Højbjerg: Hyggeligt at blive genkendt

1. december 2019 Foto: Gregers Overvad
16-årige Josephine Chavarria Højbjerg spiller Tinka i julekalenderen Tinka og Kongespillet. En rolle, hun i begyndelsen var lidt i tvivl om kunne kombineres med skolen. Det fortalte hun Ude og Hjemmes børnepanel, der fik mulighed for at stille hende flere spørgsmål.

Josephine Chavarria Højbjerg fik sin første rolle som 8-årig. Det var i børneserien Pendler Kids, hvor hun spillede den onde Pil. Siden har hun haft flere roller, og lige nu er hun aktuel i TV2s julekalender Tinka og Kongespillet, hvor hun for anden gang spiller nissepigen Tinka, som er halvt nisse og halvt menneske.

Læs også: Jul med børnene

Fylder alt

Josephine går til daglig i 1.g. på gymnasiet, men drømmen om at blive skuespiller fylder meget, og hun vil føle det meget mærkeligt, hvis ikke hun kan fortsætte med at spille ved siden af skolen.

Det fortalte hun for nylig til Ude og Hjemmes børnepanel bestående af Mads (11 år), Sophia (10 år), Emma (11 år) og Bjørn (11 år) De havde fået mulighed for at se det første afsnit af den populære julekalender før alle andre, og bagefter havde de flere spørgsmål til Tinka.

Læs også: Sødt nissepar i karton

Genkendt på gaden

Emma ville gerne vide, hvordan Josephine fik rollen som Tinka, og Mads ville gerne have svar på, hvordan det er at blive genkendt på gaden. Josephine svarede blandt andet, at hun blev inviteret til casting på den populære julekalender og faktisk var i tvivl, om hun skulle sige ja tak til rollen. Til gengæld synes hun, det er vildt hyggeligt at blive genkendt på gaden, fordi folk er søde og som regel gerne bare ønsker at snakke lidt og få taget et billede sammen med Josephine.

- Det er sjovt. Folk er søde, og nu har det stået på, siden Tinka blev vist første gang, så jeg synes kun, at det er hyggeligt, fortalte Josephine.

Sponsoreret indhold