Kultur

June tabte sit barn

17. oktober 2011 af Joan Andersen
Livet er vendt op og ned for June i Hjørring, siden hun blev mor som 19-årig og var med i De unge mødre.
Foto: René Schütze og privat
Foto: René Schütze og privat

Livet er vendt op og ned for June i Hjørring, siden hun blev mor som 19- årig og var med i De unge mødre. Nu har hun Ceceilia på fem år og Jessica på tre år.

Og for et år siden mødte hun manden i sit liv: 20-årige Christian Hyldig. Og sørme om hun ikke allerede har givet ham sit ja. De blev gift den 26. august.

- Jeg har aldrig haft en drøm om at stå hvid brud. Vi blev gift på rådhuset, og så fejrede vi Christian og Ceceilias fødselsdage. Familien fik det først at vide dagen efter, siger 24-årige June Maria Hyldig og fortsætter:

- Tænk at skulle betale af på sit bryllup i 10 år. Så når man måske at blive skilt inden. Ikke at jeg tror, vi bliver skilt, men der skal være penge til det, før vi holder et stort bryllup. Men det kan da godt være, vi vælger at blive viet i kirken på et tidspunkt, siger hun. Ægteskabet bar allerede fra starten frugt. June blev gravid.

Se web-tv: Nicki har været Line utro med en fælles veninde

- Vi vil begge to gerne have et barn, men jeg tabte barnet i sjette-syvende uge, siger hun sørgmodigt.

- Lige nu er et nyt barn ikke det største emne, men vi er begge selvstuderende på 10. klasse, så det kan sagtens lade sig gøre, siger hun.

Christian er lige blevet færdig med sit smedeforløb på teknisk skole. Nu skal de gå i 10. klasse sammen derhjemme, inden de til næste år vil læse hf.

June går desuden og leger med tanken om at udgive en bog om sit liv.


De unge mødre: Se web-tv: Det blir en pige:
 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold